2e persbericht van dinsdag 5 april 2005

Eindhoven 05-04-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man met harddrugs aangehouden

Op de Kanaaldijk Noord is dinsdag om 13.40 uur een 32-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De man bleek bij een controle 12 bolletjes cocaïne, twee pillen en een zakje weed bij zich te hebben. De drugs zijn in beslag genomen en de man is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Snelheidscontrole

Dinsdag tussen 8.55 en 12.30 uur is op de President Rooseveltlaan een snelheidscontrole gehouden. Van de 2548 passanten reden er 74 te hard. De snelste reed 83 km/u terwijl 50 is toegestaan.

Someren: Geld weg bij inbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Kanaalstraat is in de nacht van maandag op dinsdag geld weggenomen. Om binnen te komen is een ruit vernield. Uit de kluis is geld, ongeveer 1000 euro, weggenomen. Dat was niet zo moeilijk omdat de sleutel van de kluis in een onafgesloten sleutelkastje boven de kluis hing.

Gemert: Inbraak in garagebox

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in de garagebox bij een woning aan de Heuvel. De toegangsdeur is opengemaakt door een ruit in te slaan. Uit de garagebox zijn een kettingzaag, een doppenset, twee schuurmachines en een freesmachine weggenomen.