Politie Hollands Midden

Regio Woensdag 30 maart te zien bij 'Team West' Woensdag 6 april zijn in het Opsporingsprogramma 'Team West' van TV West de volgende onderwerpen te zien. In de rubriek 'Opsporing', doet Politie Hollands Midden een getuigenoproep naar aanleiding van een aantal berovingen van oudere vrouwen in Alphen aan den Rijn. Politie Hollands Midden reconstrueert een geweldadige beroving. Tevens vraagt Hollands Midden ook aandacht voor een gewapende overval op woensdag 30 maart jl. op een bewoonster van een woning aan de 's-Gravenbroekseweg in Reeuwijk. Bij de overval werd de zoon van de bewoonster in de bil geschoten. Meerdere personen zijn vervolgens in een auto weggereden. Politie Haaglanden doet een getuigenoproep rond de dodelijke aanrijding in Honselersdijk op vrijdag 1 april jl. Het regionale politiejournaal 'Team West' begint na het journaal van TV-West van 18.15 uur en zal later enkele malen worden herhaald.

Lisse Inbraak in bedrijf

Dinsdagochtend 5 april, omstreeks vijf uur, is er ingebroken in een bedrijf aan de Westelijke Randweg te Lisse. Na de alarmmelding kwam de politie ter plaatse waar zij een ingeslagen ruit aantroffen. Uit het bedrijf werd, totdusver bekend, rookwaren gestolen.

Leiden Aanrijding Op dinsdagmiddag 5 april, omstreeks half drie, heeft op de kruising van de Morssingel en het Stationsplein een aanrijding plaatsgevonden. Bij deze aanrijding waren een fietser en een personenauto betrokken. De fietsster, een 22-jarige vrouw uit Leiden, reed vanaf de Morssingel in het Stationsplein op. Zij zag daarbij een van linkskomende 19-jarige automobilist uit Noordwijk over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De fietsster is overgebracht naar het LUMC voor controle.

Leiden Verkeersongeval Ter hoogte van het Noordeinde heeft op dinsdagochtend 5 april, rond half elf, een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 29-jarige vrouw uit Leiden is vermoedelijk met haar fiets tegen een markeringspaal gereden waarna ze tegen een auto is gevallen. De auto werd hierbij beschadigd. De vrouw is vervolgens overgebracht naar het LUMC voor controle.

Bergambacht Aanhouding na mishandeling De politie heeft maandagochtend 4 april twee mannen van 22 en 18 jaar uit Bergambacht aangehouden op verdenking van mishandeling van een 24-jarige man uit Bergambacht. Volgens laatste werd hij in de nacht van 12 op 13 februari na afloop van een Technofeest in de Waard te Bergambacht mishandeld door de twee mannen. De 24-jarige probeerde de boel buiten te sussen, nadat er onrust was ontstaan tussen een grote groep bezoekers van het Technofeest. Ondanks de suspoging werd hij echter zelf geschopt en geslagen waarbij hij gewond raakte.

--- einde berichten ---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 5 april 2005

(



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --