Politie Zeeland


---


W-1885-2005 Diefstal sierstrippen

In de nacht van maandag op dinsdag werden van twee personenauto's in Oost-Souburg de sierstrippen gestolen.
De auto's stonden geparkeerd in de Jan de Priesterstraat en de Westerscheldestraat. De exacte waarde van de strips is onbekend.


W-1886-2005 Inbraak

Op het Meiveldpad in Middelburg werd afgelopen nacht ingebroken bij de speeltuinvereniging.
Voor zover bekend wordt er niets weggenomen


O-1887-2005 Inbraak in keet

Op een bedrijfsterrein aan de Albert Joachimikade in Goes is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een keet.
Uit de keet werden diverse goederen weggenomen waaronder communicatie- en computerapparatuur. Schadebedrag is onbekend.


Z-1888-2005 Resultaten aangekondigde snelheidscontrole

In Oost-Zeeuws Vlaanderen werd dinsdag tussen 07.00 uur en 16.30 uur de aangekondigde snelheidscontrole gehouden.
Op de Kanaalkade in Axel werden 109 passanten gecontroleerd waarvan 6 harder reden dan de toegestane 50 km.
Op de Zoutestraat in Hulst werden tussen 10.30 uur en 13.00 uur 233 voertuigen gecontroleerd waarvan 23 harder reden dan de 50 km die ter plaatse toegestaan is.
Tussen 13.00 uur en 14.45 uur werd gecontroleerd op de Gentsevaart in Kapellebrug. Hier passeerden 847 voertuigen waarvan 31 harder reden dan de 50 km die is toegestaan.


O-1889-2005 Onbekende automobilist rijdt door na aanrijding

Op de A58 ter hoogte van Rilland is dinsdagmorgen de auto van een 24-jarige Goesenaar geschampt toen hij werd ingehaald door een onbekende automobilist.
De Goesenaar reed rond 07.45 uur over de rechterrijbaan van de A58 in de richting van Bergen op Zoom toen hij werd ingehaald door een personenauto die tijdens het passeren zijn auto schampte. Na de aanrijding ging de 24-jarige bestuurder direkt naar de kant maar de onbekende automobilist reed door.Het betreft vermoedelijk een donkerblauwe Volkswagen Polo met achter het stuur een manspersoon. De politie is op zoek naar de onbekende bestuurder of andere weggebruikers die de aanrijding hebben gezien.


W-1890-2005 Hondje doodgebeten

In de Kanariesprenk in Vlissingen is dinsdagmorgen een hondje doodgebeten door een andere hond.
De hond, een kruising Pitbull x Bull Terrier, had kans gezien in een onbewaakt ogenblik naar buiten te glippen waar hij het kleine hondje beetpakte en niet meer losliet. Het kleine hondje heeft dit niet overleefd. De eigenaar van de bijtende hond heeft vrijwillig afstand gedaan.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland