(T.A.V.: redactie)

Titel: T-Mobile introduceert zeer aantrekkelijk zakelijk abonnement

T-MOBILE
Rubriek: Economie
Datum en tijd: 06-04-2005 09:18

T-Mobile Nederland introduceert met ingang van 5 april 2005 een nieuw zakelijk abonnement speciaal voor zelfstandige ondernemers. Met Zakelijk Abonnee Compleet biedt T-Mobile een scherp geprijsd abonnement in combinatie met veel extra diensten. Het nieuwe abonnement is verkrijgbaar met een bundel van 260 of 360 minuten per maand, waarmee klanten voor slechts 0,10 euro per minuut zowel binnen als buiten de bundel - kunnen bellen. Ingeval van verlies, diefstal of defect biedt T-Mobile als extra service een leentoestel binnen 4 uur.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur van T-Mobile Netherlands: Zelfstandige ondernemers regelen vaak alles zelf, zijn over het algemeen zeer prijsbewust en veel op pad. Ze hebben dan ook meestal niet de tijd om zich te verdiepen in ingewikkelde abonnementen en voorwaarden. Met dit zeer voordelige abonnement biedt T-Mobile één vast tarief, zonder onderscheid te maken tussen piek en dal of tussen vast en mobiel. Zo weten zelfstandige ondernemers vooraf precies waar ze aan toe zijn en kunnen ze rekenen op veel extra services die aansluiten bij hun behoefte. Een extra SIM-kaart voor de laptop of PDA is standaard inbegrepen zodat klanten onderweg gemakkelijk toegang hebben tot mobiel internet. Ondertussen maakt T-Mobile het zakelijke klanten zeer gemakkelijk om met BlackBerry van T-Mobile mobiel e-mail te versturen en te ontvangen. Bovendien kunnen ze 7 dagen per week gratis contact opnemen met onze gespecialiseerde Klantenservice. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Zakelijk Abonnee Compleet het meest aantrekkelijke en overzichtelijke abonnement voor zelfstandige ondernemers bieden.

Zakelijk Abonnee Compleet
Klanten kunnen kiezen voor T-Mobile Zakelijk 260 (260 belminuten) voor een maandelijks bedrag van 25,10 euro excl. btw of voor T-Mobile Zakelijk 360 (360 belminuten) voor 34,76 euro excl. btw per maand. Aanvullend kunnen klanten bij hun abonnement de SMS, MMS, t-zones en Internet Voordeelbundels afsluiten.

Over T-Mobile
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2,3 miljoen klanten (31 december 2004) en is de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een snel groeiend aantal HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. In 2004 maakten meer dan 121 miljoen mensen gebruik van de mobiele communicatie diensten van bedrijven waarin T-Mobile of Deutsche Telekom een meerderheids- of minderheidsbelang hebben. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met transatlantische dienstverlening.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Henny van der Heiden
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl