Ingezonden persbericht


De ultieme schijnheiligheid: de paus gebruikte alle soorten medicijnen om zijn eigen leven te verlengen, ondanks de traditiegetrouwe afkeuring van het medicijngebruik door anderen

In het voorgaande jaar verviel de paus steeds meer in een ziekelijk onbewustzijn. Wanhopig probeerde hij zijn eigen leven te verlengen. Maar hoeveel andere levens heeft hij geprobeerd te verkorten? De paus is een heel goed voorbeeld van een hypocrisie die volgde uit de ware traditie van de kerk: het afkeuren van iedere wetenschappelijke ontwikkeling, waarmee het leven zou kunnen worden verlengd. Toch aarzelde hij niet om van alle mogelijke medische behandelingen gebruik te maken, wat slechts kort geleden door zijn voorgangers werd veroordeeld.

De inquisitie van de 16e eeuw, die vroedvrouwen als heksen beschouwden en hen tot de brandstapel veroordeelden, zouden de dode paus op dezelfde wijze voor zijn ziekenhuisopname hebben veroordeeld, als de dode paus het gebruik van stamcelmedicijnen veroordeelt.

Als het niet aan het Vaticaan had gelegen, dan zou de geneeskunde veel verder gevorderd zijn. We zouden het medicijn tegen kanker, AIDS en alle ziekten hebben gevonden. De blinden zouden weer kunnen zien en de lammen zouden weer kunnen lopen, zoals door Jezus werd voorspeld. De waarheid is, dat het Vaticaan iedere ontwikkeling in de geneeskunde heeft verhinderd. Deze verhindering begon al bij het ontstaan van de geneeskunde en ze duurt nog steeds voort, zelfs bij de ontwikkeling van het meest veelbelovende medicijn: stamceltherapie.

Toch deed de hypocriet er alles aan om met medicijnen zijn eigen leven te verlengen! Als de paus echt onfeilbaar is, dan zou zijn decreet voor altijd geldig moeten zijn, en de huidige paus zou geen profijt van medicijnen mogen hebben, die door zijn voorgangers werden veroordeeld. Als dat niet het geval is, dan is de paus feilbaar. Laat de uitgestorven kerk met de paus sterven en geef de sleutels van het Vaticaan, die van Sint Pieter werden gestolen, aan de echte eigenaar, Zijne Heiligheid Rael, de ware boodschapper van de Elohim, de buitenaardsen die al het leven op aarde schiepen en voor goden werden aangezien

(www.rael.org). (31)70-3205441