Ingezonden persbericht


Amsterdam, 1 maart 2005

COOLProfs organiseert seminar over AllFusion Gen

Op 6 april aanstaande staat op het seminar "Kunst onder de Kunsten" AllFusion Gen in de schijnwerpers. AllFusion Gen genereert volledig foutvrije applicaties, zorgt voor weinig onderhoud en is database- en platformonafhankelijk. Daarbij is deze ontwikkelomgeving eenvoudig over te zetten naar andere omgevingen. Het seminar geeft een indruk van de ontwikkelomgeving zoals deze in de praktijk wordt toegepast. Naast een productstrategische sessie door Computer Associates wordt er een presentatie gegeven door Fortis en ABN Amro. Deze gebruikers vertellen over hoe hun bedrijfskritische processen worden ondersteund met applicaties, ontwikkeld in Gen.

Tijdens het seminar, dat plaatsvindt in de Pulchri Studio in Den Haag, zal ook op productinhoudelijke aspecten van AllFusion Gen worden ingegaan. De ervaringen met Development Tools 2005 (voorheen RAD Race) worden besproken, waarna parallelsessies van start gaan. CANAM & IET presenteren een productupdate en COOLProfs verzorgt een sessie over de StyleAdapter: de gebruikers-interface op maat.

Plaats: De Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, Den Haag Tijd: 6 april 2005, 9.30 tot 17.00 uur.


Deelname is gratis, inschrijven kan op www.coolprofs.com. Voor de parkeergarage Pleingarage zijn gratis uitrijkaarten beschikbaar.

Over COOLProfs
COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met ALLfusion Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door haar ruime kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van ALLFusion Gen in het bijzonder. Een aantal medewerkers heeft zelfs de gehele evolutie vanaf 1986 van IEF, Composer, COOL:Gen naar Allfusion Gen actief meegemaakt. Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor CA's ALLFusion products en aanvullende producten als CANAM's Report Composer, GuardIEn en Casedok. COOLProfs werkt onder andere voor ING, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster.

Kijk ook op www.COOLProfs.com

COOLProfs
Eric ten Harkel, algemeen directeur
Postbus 56
2370 AB Roelofarendsveen
T: (071) 331 16 23
E: eric.ten.harkel@coolprofs.com

Lubbers & De Jong PR
Maartje van Oeveren
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
T: (020) 421 05 65
E: maartje@l-dj.nl