Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Centraal verkooppunt voor oplossingen van FileMaker-ontwikkelaars FileMaker opent webwinkel

Utrecht, 7 april 2005 ­ Vandaag opent 'FileMaker Marketplace' de deuren. Deze webwinkel van FileMaker biedt nu al ruim vijftig verschillende FileMaker Pro 7-oplossingen en -producten die door de wereldwijde FileMaker-partners zijn ontwikkeld.

FileMaker Marketplace is ontwikkeld om klanten eenvoudig en overzichtelijk producten te laten aanschaffen die een aanvulling op FileMaker's Pro 7-databasesoftware zijn. Ook biedt de site inzicht in de honderden producten die met FileMaker Pro voor bijna alle branches zijn ontwikkeld. Op FileMaker Marketplace zijn naast oplossingen, ook plug-ins, boeken en opleidingen te verkrijgen en nuttige adviezen te vinden.

"Wereldwijd is er een grote FileMaker-ontwikkelgemeenschap, met adviseurs en softwarebedrijven die het beste uit FileMaker Pro halen", zegt Keith Harris, vice president FileMaker. "FileMaker Marketplace is een centraal verkooppunt waar al hun oplossingen te verkrijgen zijn."

In eerste instantie is FileMaker's Marketplace alleen toegankelijk voor Europese-klanten en is deze naast het Nederlands, ook beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Zweeds. Volgens Neil Wright, marketingmanager FileMaker Europa, is het de bedoeling dat er steeds meer producten via FileMaker's Marketplace worden aangeboden. Daarnaast zal de site in meer talen beschikbaar komen.

"We zijn verheugd dat onze FileMaker-producten nu via de marktplaats-webwinkel voor alle FileMaker-gebruikers beschikbaar zijn", zegt Peter Baanen van Troi Automatisering in Alphen aan den Rijn (Nederland), een ontwikkelaar van FileMaker plug-ins. "Via Marketplace kunnen FileMaker-gebruikers de aanvullende oplossingen vinden die ze zoeken."

Aanbieding
Ter viering van de opening, worden aankopen gedurende de maand april kosteloos verzonden. Daarnaast ontvangen klanten een korting van 25,00 indien naast een Marketplace-product ook FileMaker wordt aangeschaft. FileMaker Marketplace is te vinden op www.filemaker.nl/store.

PublieksWerk / FileMaker 1/2

PERSBERICHT

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van werkgroepdatabases. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en ander informatie. De veelbekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Nederland PublieksWerk B.V. Ive Defaix Marije Verdouw e: ive@smp.nl marije@publiekswerk.nl t: 00 31 (30) 241 33 23 t: 00 31 (20) 486 21 39

PublieksWerk / FileMaker 2/2


---- --