Ingezonden persbericht


Voedingscentrum organiseert receptenwedstrijd op studentenkeuken.nl

8 april 2005

Het Voedingscentrum organiseert deze maand een receptenwedstrijd op www.studentenkeuken.nl, dé site voor lekkere studentenrecepten. Elk studentenhuis kan een lekker, gezond en studentikoos recept insturen. Het beste recept wordt beloond met een super de luxe koel-vries combinatie! Alle studentenhuizen die meedoen, krijgen sowieso een gratis pakket toegezonden met daarin onmisbare 'wijzers' voor in de keuken.

Studentenkeuken.nl is een initiatief van het Voedingscentrum. Op de site staan honderden lekkere, makkelijke en gezonde recepten, met elke dag een andere daghap. Naast recepten kunnen de bezoekers ook terecht voor tips over gezond en veilig eten. Voor beginnende kokers is de site onlangs uitgebreid met handige informatie over veelgebruikte kooktechnieken en keukeninstrumenten!

Het inschrijfformulier en de wedstrijdvoorwaarden van de receptenwedstrijd zijn te vinden op www.studentenkeuken.nl.

Gezond, lekker en veilig eten is belangrijk in onze samenleving. Elke Nederlander kan met al zijn vragen hierover terecht bij een onafhankelijke organisatie: Stichting Voedingscentrum Nederland. Het Voedingscentrum wordt gefinancierd door de Nederlandse overheid (ministeries van LNV en VWS) om wetenschappelijk verantwoorde, eerlijke informatie te geven over gezonde en veilige voeding en voedselkwaliteit.

Voedingscentrum - eerlijk over eten

Noot voor de redactie/