KNHS


Docenten gezocht 8/4/2005

Voor de nieuwe cursus "Verantwoord omgaan met je paard", die in het najaar van 2005 van start gaat, zoekt de KNHS gemotiveerde en enthousiaste docenten. Ben je enthousiast, heb je ervaring in de omgang met paarden, ben je bereid om te leren, heb je voldoende praktijkervaring met lesgeven, ben je representatief en ben je komend winterseizoen minimaal 1 avond per week beschikbaar om les te geven in je regio? Meld je dan nu aan!

De cursus "Verantwoord omgaan met je paard" is bestemd voor iedereen die met paarden omgaat, van beginnende paardensporter tot ervaren paardenmensen. Aan bod komen onderwerpen als gedrag, evolutie en anatomie, voeding en voedingsziekte, huisvesting en stalondeugde, veilige omgang en verzorging, gezondheid en ziekte en vervoer. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor een informatieavond. Tijdens deze avond kun je je opgeven voor een "docentenbijscholing", die op een later tijdstip plaatsvindt en afgesloten wordt met een toets. Ben je geslaagd voor deze bijscholing, dan wordt je opgenomen in een poule van docenten die daadwerkelijk les gaan geven binnen de cursus "Verantwoord omgaan met je paard".

Aanmelden
Meld je voor 30 april 2005 schriftelijk of per e-mail aan bij de KNHS afdeling Opleidingen, postbus 3040, 3850 CA in Ermelo, e-mail: opleidingen@knhs.nl. Vermeld daarbij de volgende gegevens: je naam, volledige voornaam, adres, woonplaats, geboortedatum, eventueel KNHS persoonsnummer en een omschrijving van uw opleiding en praktijkervaring als docent / lesgever.