Gemeente Vlaardingen


Inspraak horecabeleid
31 maart 2005

Waar moet het de komende jaren heen met de horeca in Vlaardingen? Dat valt te lezen in de ontwerpnota Horecabeleid, onlangs vastgesteld door het college van B&W. De ontwerpnota ligt vanaf vrijdag 1 april ter inzage. De gemeente organiseert 11 april a.s. een inloopbijeenkomst.

De nota schetst een beeld van de gewenste ontwikkelingsmogelijkheden van de horeca in heel Vlaardingen. Bovendien staat erin waar de gemeente Vlaardingen zich de komende jaren op richt als het gaat om het realiseren van ambities in de horeca. De nota vormt een toetsingskader voor nieuwe horecaontwikkelingen en initiatieven, dient als "naslagwerk" voor de huidige regelgeving en biedt een overzicht van horecagerelateerde onderwerpen.

De ontwerp-nota ligt ter inzage van 1 april tot en met 14 april 2005 (Dienst Stadswerk, kamer
S 1.04, Hoflaan 27, tijdens kantooruren). Belangstellenden kunnen gedurende deze periode van de ontwerp-nota kennis nemen. Schriftelijke inspraakreacties dienen vóór 15 april 2005 te worden ingediend (college van Burgemeester en wethouders, p/a Dienst Stadswerk, Hoflaan 27, 3130 AC Vlaardingen onder vermelding van " Inspraakreactie Nota Horeca Beleid gemeente Vlaardingen").

Op 11 april 2005 organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst (16.00
- 20.00 uur, Burgerzaal Stadhuis, Markt 11). U kunt een toelichting krijgen bij de ontwerpnota, vragen stellen en uw inspraakreacties indienen (mondeling of schriftelijk).
Alle reacties worden gebundeld in een verslag. Indieners krijgen het verslag toegestuurd zodra het is vastgesteld. Vervolgens wordt de nota met reacties om advies voorgelegd aan de raadscommissie voor Bestuurlijke organisatie Financiën en Veiligheid en uiteindelijk vastgesteld door de gemeenteraad.

Meer informatie: Gemeente Vlaardingen, mevr. A. van Zanten (tel. 2484748) of dhr. A.J. Noordam, 2484663 (maandag t/m donderdag, Dienst Stadswerk).