Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

11-04-2005
Bouwen

Verleende bouwvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat tussen haakjes vermeld.

- Gemeente Ameland, lichte bouwvergunning voor het aanbrengen van voorzieningen in de vuurtoren op het perceel Oranjeweg 57 te Hollum (20-05-2005)

- F. Landman, reguliere bouwvergunning voor het vernieuwen/vergroten van een woning op het perceel Nesserweg 8 te Ballum (20-05-2005)
- W.J. Veltman, lichte bouwvergunning voor het veranderen van de gevels op het perceel Paasduinweg 2 te Buren. (20-05-2005)

Verleende monumentenvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat tussen haakjes vermeld.

- Gemeente Ameland, voor het aanbrengen van voorzieningen in de vuurtoren op het perceel Oranjeweg 57 te Hollum. (20-05-2005)

Aangevraagde bouwvergunning
U kunt op dit moment nog geen bezwaar maken.

- H. Kienstra, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een trap met bordes op het perceel Rixt van Doniastraat 10 te Nes.
- A. van Seventer, lichte bouwvergunning voor het veranderen van een garagedeur op het perceel Hollumerweg 16 te Ballum.
- A. Brouwer, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een tuindeur op het perceel Strandweg 15 te Nes.

- K.P. Bakker, lichte bouwvergunning voor het vernieuwen van de dakbedekking en kozijnen op het perceel Reeweg 6 te Nes.
- S. Aitken, reguliere bouwvergunning voor het veranderen en vergroten van een woning op het perceel Nesserweg 8a te Ballum.
- R. Uneken en P.A.M. de Jong, reguliere bouwvergunning voor het vergroten van garage/bijgebouw op het perceel Hoge Miedeweg 5 te Nes.

Ruimtelijke ordening (artikel 17 Wro)
Vanaf 13 april ligt onderstaand verzoek ter inzage. U kunt uw zienswijze tot en met 27 april aan het college bekend maken.
- Funsportclub Ameland, voor het tijdelijk plaatsen van een keet voor opslag van veiligheidsmiddelen op het strand ter hoogte van paal 11.500 (ten westen van strandopgang Westerpad).
---

© 2002 Gemeente Ameland