Politie Zeeland


---


Z-2005-2005 Mishandeling in Hulst

Maandagmiddag deed een 14-jarige jongen uit Hulst aangifte van mishandling.
De jongen is in de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 00.00 uur en 01.00 uur, aan het Cornelis de Vosplein en in een steegje naast de bioscoop in Hulst door een groep van ongeveer 12 (jonge)mannen mishandeld.
Hij werd o.a. geslagen met een boksbeugel, geschopt en in het gezicht gespoten met een bijtende vloeistof.
De jongen hield aan de mishandeling blauwe plekken en zwellingen aan lichaam en gezicht en een hoofdwond (welke in het ziekenhuis moest worden gehecht) over.
De aanleiding voor de mishandeling is onbekend. De politie stelt een onderzoek in.


O-2006-2005 Aanrijding in Ovezande

Maandagmiddag rond 15.10 uur vond er op de kruising Hoofdstraat, Naaldendijk in Ovezande een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 55-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de Hoofdstraat komende ut de richting Nissestelle.
Toen ze op genoemde kruising afsloeg, passeerde de 65-jarige automobilist uit de gemeente Borsele die achter haar reed, haar.
De 55-jarige vrouw kreeg glas van een gebroken zijruit in haar keel en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


O-2007-2005 Aanrijding in Zierikzee

Maandagmiddag rond 17.50 uur vond er op de Scheldestraat in Zierikzee een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 21-jarige automobilist uit Zierikzee reed over de Scheldestraat komende uit de richting Schouwenbank.
Toen hij remde kon de 18-jarige automobiliste uit Zierikzee, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.


W-2008-2005 Diefstal uit woning

Maandagmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur zijn verschillende goederen weggenomen uit een woning aan de Ridderspoorlaan in Vlissingen.
Uit de woning zijn o.a. waardepapieren, enkele tientallen euro's en kleding met onbekende waarde weggenomen.
Er is sprake van insluiping.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.