Ingezonden persbericht


Persbericht

Lunivi Advies BV lanceert nieuwe website op www.lunivi.nl

~ organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de zorgsector breidt online beschikbare informatie uit in reactie op verzoeken uit de markt ~

12 april 2005 -- Lunivi Advies BV, het organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de zorgsector, heeft een nieuwe website gelanceerd. Hiermee reageert het bureau op vragen uit de markt om meer informatie online aan te bieden. Het adres van de nieuwe website is www.lunivi.nl.

De nieuwe website biedt klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid om met enkele muisklikken informatie te vinden over het bureau, inclusief het laatste nieuws, Lunivi's werkwijze en de verschillende samenwerkingsovereenkomsten die het bureau gesloten heeft met onder andere PMO-Advies en Berenschot BV.

Verder is op de nieuwe website uitgebreide informatie te vinden over het dienstenportfolio van Lunivi Advies BV, zoals onderzoeksprojecten, projectmanagement, kwaliteitsmanagement en managementondersteuning.

"Deze nieuwe website sluit nog beter aan op de Lunivi huisstijl," aldus René Brokerhof, organisatieadviseur bij Lunivi Advies BV. "Bovendien kreeg ik na de start van Lunivi Advies BV van geïnteresseerde partijen regelmatig verzoeken om aanvullende informatie over het bedrijf en de mogelijkheden. Om hen sneller van dienst te kunnen zijn, is al deze informatie nu dus online beschikbaar. Natuurlijk beantwoord ik daarna eventuele aanvullende vragen graag persoonlijk."

(201 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie over Lunivi Advies, een interview of fotografie, kunt u contact opnemen met René Brokerhof op: Telefoonnummer: 0314 39 59 40 Faxnummer: 0314 39 36 09 E-mail: brokerhof@lunivi.nl Website: www.lunivi.nl