Ingezonden persbericht

Panda Software Benelux exposeert op TINE 2005 met nieuwe producten

GORINCHEM, 20050414 -- "De vernieuwde productportfolio van Panda Software biedt een gelegenheid voor Panda Benelux om nieuwe markten aan te boren en zich duidelijk te profileren." Met deze boodschap kondigt Ruud Groeneboer, Managing Director Benelux, de vertegenwoordiging van Panda Software Benelux op The ICT & Networking Event aan. U vindt Panda op standnummer 09.408D in de Amsterdam Rai van 19 tot en met 21 april op het ASP forum in het Holland Complex.


Panda Software biedt IT security oplossingen voor de zelfstandige ondernemer, het MKB en grote bedrijven. Dankzij de lancering van nieuwe geavanceerde producten kan Panda een antwoord geven, daar waar concurrenten vaak het antwoord schuldig moeten blijven.

Groeneboer vertelt: "Mede dankzij de introductie van nieuwe security oplossingen, zoals WebAdmin en de GateDefender 8000 series, heeft Panda een antwoord op elk beveiligingsprobleem voor elk type klant en netwerk. Daarnaast hebben onze vestigingen in Nederland en België de back-office activiteiten verder geoptimaliseerd en de human resources uitgebreid."

Op de stand worden de Panda security oplossingen geëxposeerd en verschaffen leden van het technische en sales team meer uitleg over de mogelijkheden ervan.

Over Panda Antivirus GateDefender 8000 series
Panda Antivirus GateDefender is de laatste nieuwe generatie van gateway bescherming die hardware en software combineert en virussen, wormen en alle andere Internetbedreigingen stopt voordat ze het bedrijfsnetwerk binnen- of buitengaan. De GateDefender is compatibel met alle grote antivirusmerken en biedt een perfect additionele perimeter bescherming.
De GateDefender 8000 is beschikbaar in 3 verschillende modellen; 8050, 8100 en 8200 waarbij elk model kan uitgerust worden met een antivirus, anti-spam en/of content filtering module.

Over WebAdmin
Het WebAdmin concept biedt een oplossing voor de security-gap waar administrators vandaag de dag mee af te rekenen hebben. Panda WebAdmin Antivirus is uiterst geschikt voor bedrijven die managed antivirus services aanbieden of voor bedrijven die laptops met en zonder VPN, file servers en desktops wensen te beschermen. Het product biedt Web based beheer én antivirus bescherming die vanuit eender welke locatie met een Internet verbinding toegang geeft tot de web console, zonder ingewikkelde processen of VPN connecties.

Over Panda Software
Panda Software is wereldwijd een van de meest vooraanstaande ontwikkelaars van IT beveiligingsoplossingen en heeft kantoren in 50 landen. Als gevestigde waarde in de sector voor wat betreft vernieuwing en uitbreiding is Panda Software ongeëvenaard in het voldoen aan de noden van klanten. Met de meest geavanceerde technologieën, producten en services en aan de laagst mogelijke Total Cost of Ownership vrijwaart Panda IT systemen van virussen en andere Internetbedreigingen. De unieke TruPrevent(TM) Technologie, de meest intelligente technologie om onbekende virussen en indringers te weren, biedt een ongeëvenaarde preventieve bescherming voor alle klanttypes: van multinationals tot grote organisaties, over kleine en middelgrote bedrijven tot thuisgebruikers.
www.pandasoftware.com

Over Tine
De stroom van berichten over nieuwe ICT-oplossingen is bijna niet meer te verwerken. Toch wilt u bijblijven in uw vakgebied. Want automatiseren is concurreren en innoveren kan uw kosten sterk reduceren. Op TINE 2005 vindt u antwoorden op uw ICT-vragen en krijgt u compleet zicht op de mogelijkheden van dit moment.
Op de beurs kunt u het aanbod van meer dan 300 leveranciers en dienstverleners bekijken en diverse gratis seminars en evenementen bijwonen. Dit jaar staan voor het eerst in Nederland alle marktleiders op één beurs en treft u drie toonaangevende platformen - Macintosh, Microsoft en Linux - aan.
Kortom, op het grootste ICT-event van Nederland bent u in één dag helemaal opgeladen voor nu en voor de toekomst.