Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van agressie in verkeer
Datum: 14-04-2005
Tijd bericht: 17:27
Plaats: Roermond
De politie is op zoek naar getuigen van agressie in het verkeer. Daarbij is een 31-jarige automobilist uit Roermond bedreigd en mishandeld.

De man reed woensdagmiddag rond 18:00 uur over de Oranjelaan richting de Donderbergweg. Ter hoogte van de kruising met de Florasingel zag hij twee fietsers tussen het verkeer oversteken. Het ging om een jongen van ongeveer 7/8 jaar oud en vermoedelijk zijn vader. De twee stopten bij de middengeleider. Terwijl de automobilist passeerde, fietste de jongen aan en reed tegen het portier. De automobilist stopte meteen en zag dat de man met zijn vuisten op de auto sloeg. Daarna trok deze het portier open en bedreigde de automobilist. Hij stapte uit om zich om de jongen te bekommeren maar hij kreeg een trap in zijn rug. De automobilist voelde zich zodanig bedreigd dat hij in de auto stapte en wegreed. Hij ging vervolgens naar de politie om dit te melden waarna hij donderdag aangifte deed. Het signalement van de fietsers luidt: man van ongeveer 45 jaar oud met een licht getinte huidskleur, hij sprak buitenlands. De man had een snor, was ongeschoren en had kort donker haar. De jongen was ongeveer 7/8 jaar oud, droeg een trainingspak en sprak Nederlands.

De politie roept getuigen op om contact op te nemen met de politie basiseenheid Roerstreek via 0900-8844 (lokaal tarief).