Ingezonden persbericht


Amersfoort, 14 april 2005

NIEUWSBERICHT

Conceptronic introduceert de Multi Media Photobox 2.5"

Conceptronic introduceert deze maand de Multi Media Photobox 2.5" - Sla nú met gemak duizenden foto's, MP3's en andere data op.

Koop geen dure memory cards meer! Met de Photobox kunt u foto's en video's van een geheugen kaart kopiëren en opslaan (digitale camera, PDA of telefoon) zonder gebruik te maken van een computer en is daardoor de perfecte vakantie/reis oplossing. De Photobox ondersteunt de meest gebruikte geheugen kaarten. De Photobox kan ook als extra 2,5" externe harddisk voor de computer gebruikt worden (voor opslag en back-ups).

De Multi Media Photobox wordt geleverd met CD-ROM voorzien van stuurprogramma's, twee USB kabels, meertalige handleiding en een stroomadapter voor het opladen van de batterij. De Photobox wordt geleverd met een handige reisetui zodat u de Photobox overal mee naartoe kunt nemen!

De Photobox is ook verkrijgbaar in 40 & 60 GB!

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company)
Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT
Tel: +31 (0)33 - 45.49.450

Fax: +31 (0)33 - 45.49.460

E-mail: info@conceptronic.net
Internet: www.conceptronic.net
-----------------------
De ideale vakantie oplossing!

&

Zéér handig:

meegeleverde reisetui


---- --
Specificatie sheet
Conceptronic Multi Media Photobox 2.5"
CPHOTOBOX

Sla duizenden foto's, MP3's en andere data op

Koop geen dure memory cards meer! Met de Photobox kunt u foto's en video's van een geheugen kaart kopiëren en opslaan (digitale camera, PDA of telefoon) zonder gebruik te maken van een computer en is daardoor de perfecte vakantie/reis oplossing. De Photobox ondersteunt de meest gebruikte geheugen kaarten. De Photobox kan ook als extra 2,5" externe hard disk voor de computer gebruikt worden (voor opslag en back-ups).

Specificatie

Algemene specificaties: Meegeleverde accessoires:
· USB 2.0 480Mbps interface (ook · Meertalige handleiding USB 1.1 compatible) · Reistasje
· Ondersteunt de volgende · CD-ROM met driver memory cards: · 2 USB kabels Compact Flash 1 & 2, IBM · Stroomadapter voor het opladen van Microdrive, Sony Memory stickTM de batterij (MS), Sony Memory Stick ProTM
(MS Pro), Secure Digital card Minimale systeemeisen: (SD), Multi Media memory card · PC of Notebook met beschikbare USB (MMC) en Smart Media card (SM) 1.1 of 2.0 poort
· Ondersteunt USB host functie
(kopieer USB memory stick naar
Garantie: Photobox)

· Oplaadbare batterij (Li-ion) voor 3 jaar gebruik zonder computer

· 6 LED status indicators
POWER/READY/ACCESS/ERROR/
LOW BATTERY


---- --