Gemeente Assen


WAZZUP.NL

WAZZUP.NL: nieuwe jongerensite van de gemeente Assen

Vrijdag 15 april gaat www.wazzup.nl, de jongerensite van de gemeente Assen on-line. Om dat te vieren wordt de lancering van de site opgeluisterd met een groot feest voor jongeren in Diana. Jongeren van 12 tot 15 jaar zijn welkom van 19.00 tot 21.00 uur. Vanaf 21.30 uur is de jeugd vanaf 16 jaar welkom voor het feest onder leiding van de bekende DJ Cor Fijneman.

Wazzup.nl is een site voor en door jongeren. Interactie vormt het belangrijkste element van de site. Jongeren kunnen zelf onderwerpen aandragen, meediscussiƫren op het forum en reageren op stellingen. Ook bevat de site een uitgaansagenda, een tiplijn, games en een fotodump. Via Wazzup kunnen jongeren eenvoudig doorsurfen naar het jongereninformatiepunt JIP voor informatie over werk, drugs, geld, seks en wonen. Ten slotte bevat wazzup informatie over de gemeente. Informatie voor werkstukken over de gemeentelijke organisatie of de politiek is speciaal voor jongeren toegankelijk opgeschreven.

Wazzup.nl is apart op te vragen als website en via de gemeentelijke website www.assen.nl. Wazzup is een populaire uitdrukking onder jongeren, wat zoveel zegt als: wat is er aan de hand of gebeurt er nog wat? De jongerensite wazzup is tot stand gekomen in samenwerking met jongeren in Assen en medewerkers van de gemeente Assen.