Persberichten 15 april 2005

's-Hertogenbosch 15-04-2005

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 72 jarige automobilist uit Den Bosch is proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 16.00 uur op de Burg. Godschalxstraat te Den Bosch een fietser aangereden.

HUISELIJK GEWELD

's-Hertogenbosch - Een 39 jarige man uit Den Bosch is op 14 april 2005 aangehouden ivm mishandeling van zijn 36 jarige ex-vrouw uit Den Bosch. De man had de vrouw met een plastic stoeltje geslagen.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Vught - Een 49 jarige man uit Vught is op 14 april 2005 aangehouden ivm mishandeling van een 54 jarige man uit Vught. De man had het slachtoffer op 3 april 2005 in een horecagelegenheid aan de Helvoirtseweg te Vught met een glas in zijn gezicht geslagen. Hierdoor moest het slachtoffer zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen. De man is ingesloten.

VERDACHTE MISHANDELING EN VERNIELING AANGEHOUDEN

Rosmalen - Een 63 jarige man uit Rosmalen is op 14 april 2005 omstreeks 20.05 uur aangehouden ivm vernieling van een voordeurruit van een woning aan de Maasborch te Rosmalen. De man was bij de woning van zijn ex-vrouw gekomen en omdat hij niet binnen mocht vernielde hij de ruit, waarbij hij gewond raakte. Toen hij daarna binnen was, mishandelde hij de vrouw. De man is inverzekering gesteld.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 34 jarige man uit Vught is op 14 april 2005 aangehouden, omdat hij in een winkel aan de Hinthamerstraat te Den Bosch voor 500 aan kleding had weggenomen. De man had de kleding uit de schappen gehaald en verliet direct weer de winkel.

AUTODIEF AANGEHOUDEN

Boxtel - Een 16 jarige man uit Boxtel is op 14 april 2005 aangehouden als verdacht van diefstal van een personenauto op de Baanderherenweg te Boxtel tussen 11 en 13 april 2005. De verdachte werd op de Scheepsdonkweg te Boxtel in de auto aangetroffen. Hij is inverzekering gesteld.

AANRIJDING LETSEL

Heesch - Op 14 april 2005 omstreeks 18.05 uur is een 27 jarige man uit Oss licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Middelste Groes te Heesch. Een 27 jarige automobilist uit Oss reed tegen een lantaarnpaal, waarbij de 27 jarige inzittende letsel aan zijn nek opliep. Na behandeling in het ziekenhuis kon hij weer naar huis.

VERDACHTE VERNIELING EN BEDREIGING AANGEHOUDEN

Oss - Een 19 jarige vrouw uit Nistelrode is op 14 april 2005 aangehouden ivm vernieling van huisraad en bedreiging van een 21 jarige man uit Oss. De vrouw was naar de woning van haar ex-vriend gekomen om nog eens met hem te praten, wat echter uitliep op de vernieling en bedreiging.

RIJDEN ONDER INVLOED

Oss - Tegen een 50 jarige automobilist uit Oss is op 15 april 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.05 uur op de Wendakker te Oss. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VERDACHTEN BALDADIGHEID AANGEHOUDEN

Oss - Twee 30 jarige mannen uit Berghem en een 31 jarige man uit Berghem zijn op 15 april 2005 omstreeks 02.40 uur aangehouden ivm baldadigheid. De mannen hadden op de Hooghuisstraat te Oss een 4 tal verkeersborden omgebogen. De 31 jarige man kreeg tevens een proces-verbaal omdat hij geen identiteitsbewijs kon tonen. Na verhoor zijn ze weer in vrijheid gesteld.

OVERVAL WONING

Cuijk - Gisteravond zijn een 43-jarige man en 46-jarige vrouw uit Cuijk slachtoffer geworden van een overval op hun woning aan het Hermelijnkwartier. Net na 22.00 uur deed de man open voor een jongen. Vervolgens drongen twee mannen met bivakmuts en vuurwapen op brute wijze het huis binnen. Daarop bedreigden ze beide slachtoffers en mishandelden ze de man. Hij liep daarbij verwondingen op aan hoofd en arm. De verdachten gingen er vervolgens vandoor met een portemonnee die in de woning aanwezig was. De politie onderzoekt de zaak, en heeft daartoe onder meer een buurtonderzoek gehouden.