SMITHS FOOD GROUP
Lay's chips nu met 30% minder verzadigde vetten
MAARSSEN - Lay's chips worden voortaan bereid in plantaardige olie
verrijkt met een speciale zonnebloemolie. Zonnebloemolie is rijk aan
onverzadigde vetten. Hierdoor bevat Lay's 30% minder verzadigde vetten
dan voorheen. Een voedingspatroon met minder verzadigde en meer
onverzadigde vetten wordt algemeen aanbevolen.
Smiths Food Group streeft voortdurend naar een hogere kwaliteit van
producten en productieproces. De overgang naar de bereiding in
zonnebloemolie past daarin. Met deze innovatie is een forse
investering gedaan. Chipsliefhebbers kunnen nu nog gemakkelijker
een
lekkere keuze maken, die past in een verantwoord eetpatroon.
De verbeterde Lay's chips zijn in het winkelschap goed herkenbaar. Van
alle soorten is de verpakking vernieuwd. Behalve dat alle ingrediënten
op de verpakking te zien zijn, prijkt nu ook een zonnebloem op de
voorkant. Op de achterzijde staat uitgebreide informatie over onder
meer de voedingswaarde van Lay's zoals de hoeveelheid calorieën per
100 gr en per gemiddelde portie chips.
Lay's worden bereid met de beste natuurlijke ingrediënten. De
aardappels worden speciaal voor Lay's geteeld. En nu worden die chips
bereid in plantaardige olie verrijkt met zonnebloemolie waardoor ze
veel meer gunstige vetten bevatten. Natuurlijk nog altijd even
lekker.
Smiths Food Group besteedt veel aandacht aan de samenstelling van haar
producten. Onderzoek is mede gericht op de voedingskundige
samenstelling. Smiths helpt daarmee consumenten om van de gezonde
keuze een gemakkelijke keuze te maken.
Beeldmateriaal is beschikbaar via ANP Photonet en de digitale
beeldbank www.anp-photo.com.