Digitale Gemeente Houten

Gratis tuinadvies in Tuinarchitectuurpark Makeblijde

donderdag 31 maart 2005 - Bron: Makeblijde

Op 15 april 2005 vindt voor de zesde keer de Nationale Tuinontwerpdag plaats. Tuinarchitectuurpark Makeblijde in Houten, geeft naar aanleiding hiervan op 15 en 16 april gratis tuinadvies. Daarnaast is er in het park de expositie "Het tuincentrum voorbij" te bezichtigen.

Tijdens de tuinontwerpdagen in Makeblijde vinden er meerdere activiteiten plaats, zoals het half uur gratis tuinadvies, een informatie-uur over tuinontwerp en realisatie, rondleidingen en er kunnen verschillende bedrijfspresentaties worden bewonderd. Hier kunnen bezoekers ideeën opdoen op het gebied van exclusieve tuinaccessoires, van kunst tot exclusieve tuintegels. Het half uur gratis tuinadvies wordt beide dagen tussen 10:00 uur en 13:00 uur gegeven, op 15 april door Mariëtte Claringbould en op 16 april door de ontwerpers Theo Reesink en Riet Leurdijk. Voor dit advies dient men zich in te schrijven en een plattegrond (1:100) en foto´s van de eigen tuin mee te nemen. Het informatie-uur met daarin algemene informatie over architectuur en aanleg, wordt gegeven door ontwerper Ton Vissers om 14:00 uur.

Het park is van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend voor publiek. De entree bedraagt 7,- per persoon. Geïnteresseerden voor het architectenspreekuur en het informatie-uur kunnen zich hiervoor telefonisch opgeven via 030-6365272 of via e-mailadres park@makeblijde.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).