Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 12 april 2005

Unieke Mercedessen op Oldtimerbeurs Autotron Rosmalen Beurs is een must voor liefhebbers oldtimers en sleutelaars

Tijdens de Lente Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen, op 16 en 17 april, staat het merk Mercedes centraal. Er zijn maar liefst 25 speciale modellen van het merk te bewonderen, zoals de sportieve Gullwing en diverse statige limousines. Deze unieke auto's zijn ook te koop. Bovendien is de beurs een 'must' voor iedereen die graag sleutelt of liefhebber is van oldtimers. Er zijn zowel complete klassieke auto's als onderdelen te koop.

Van sportwagen tot limousine
Een gedeelte van de vide in Autotron is speciaal ingericht met 25 unieke Mercedessen. Er zijn voornamelijk sportieve modellen te zien maar ook prachtige limousines. Zij geven een goed beeld van het automerk vanaf de jaren vijftig tot heden. Heel uniek is de Mercedes 300 SL Gullwing. Deze auto heeft vleugeldeuren die naar boven opengaan. Bovendien zijn er een 300 SL Roadster en de lijn van de 190 SL vanaf de jaren vijftig tot aan de nieuwste SL. Zeer bijzonder zijn de diverse klassieke limousines waarin zowel bekende sterren als verscheidene staatshoofden hebben gereden. Naast deze bijzondere auto's zijn nog veel meer oldtimers en klassiekers van andere merken op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Must voor liefhebbers
Voor liefhebbers van oldtimers is de beurs een must. Uiteraard kunnen sleutelaars op deze beurs ook terecht voor het lang gezochte onderdeel en accessoir. De Oldtimerbeurs in Autotron trekt ook veel bezoekers die de sfeer komen proeven of alleen oude auto's willen bekijken. Het is immers ook een gezellig dagje uit.

De Lente Oldtimerbeurs
De Lente Oldtimerbeurs is geopend op zaterdag 16 en zondag 17 april van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt EUR 8,00 voor volwassen, kinderen van 10 tot 15 jaar betalen slechts EUR 5,00.

Autotron Rosmalen is gelegen aan de A50/A59 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Voor meer informatie belt u met; Autotron Oldtimerproducties, tel.: 073-6293262. Tijdens openingsuren van de beurs, tel.: 073-5233300 of kijk op www.autotron.nl

Noot voor de redactie (