Gemeente Zwolle

Autorijvaardigheidscursus voor 50-plussers

In april 2005 organiseert 3VO in samenwerking met de gemeente een driedaagse autorijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder. De gemeente levert een financiële bijdrage.

Data
De rijvaardigheidscursus vindt plaats op 18, 20 en 26 april 2005. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorielessen staan gepland voor 18 en 20 april 2005. Dinsdag 26 april 2005 komt de praktijk aan bod. Tijdens de praktijkmiddag gaan de deelnemers in hun eigen auto samen met een ervaren rij-instructeur, van autorijschool Blok-Huls, de weg op. De instructeur test het rijgedrag en bespreekt dit na afloop met de deelnemer. Let wel: de rijvaardigheidstest moet beschouwd worden als bijscholing en heeft geen invloed op het behoud van het rijbewijs!

Kosten
De deelnamekosten bedragen ¤ 12,-- per persoon. 3VO leden betalen ¤ 7,-- per persoon.

Aanmelden
Inwoners van Zwolle die 50 jaar of ouder zijn kunnen zich aanmelden voor de rijvaardigheidstest. Voor aanmelding en nadere informatie over de test kunt u contact opnemen met mevrouw Wit van 3VO, afdeling Zwolle. Mevrouw Wit is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nummer (038) 453 62 21. Er zijn beperkte plaatsen, vandaar dat aanmelden voor de keuring noodzakelijk is. Hierbij geldt wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. In oktober 2005 vindt de volgende autorijvaardigheidscursus plaats.


---