Ingezonden persbericht


Persbericht

Produkten van Winnaars PC Consument Awards 2005 worden geveild voor goede doel vanaf 18 04

PC Consument is het computertijdschrift voor de actieve computergebruiker, heeft een maandelijkse oplage van 40.000 exemplaren en is een uitgave van HUB Uitgevers.

De PC Consument Awards zijn een jaarlijks terugkerend evenement, waarin lezers van PC Consument wordt gevraagd welke producten uit de PC Consument rubrieken Hardware / Software / Internet / Games / DVD zij het beste vonden. Uit deze telefonische enquête worden drie bedrijven per categorie genomineerd, waarvan er uiteindelijk één de PC Consument Award voor die categorie wint.

De uiteindelijke winnaars worden uitgenodigd voor een sjiek diner in twee-sterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen. Deze feestelijke gebeurtenis, die inmiddels toe is aan de achtste editie, heeft afgelopen donderdag (17 maart) plaatsgevonden. Naast dat de bedrijven een award in ontvangst nemen, stelt bijna elk bedrijf ook een product ter beschikking voor het goede doel. Deze producten worden vanaf 18 april twee weken lang op Ebay geveild en de opbrengst gaat dit jaar naar Stichting FOK (Fibrose-kinderen Op Kamp).

De bedrijven mogen zich dus verheugen in de wetenschap dat de lezers van PC Consument hun producten in 2004 goed hebben gewaardeerd. De PC Consument Awards is dus een representatieve blik op de belevingswereld van onze lezers. De redactie zelf heeft geen invloed op de uitkomsten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur van PC Consument, Rob Coenraads, telefoonnummer 023-5430000.

Met vriendelijke groet,

Jane Degenaar
HUB Uitgevers

HUB Uitgevers
Prof. Eijkmanlaan 2
2035 XB Haarlems
Tel: 023-5430000
Fax: 023-5359627

---- --