Gemeente Arnhem

foto
Arnhemse Ondernemersavond staat dit jaar in het teken van mode Maandag 18 april vindt in de Arnhemse Stadhuishal weer de jaarlijkse Arnhemse Ondernemersavond plaats. Centrale thema van dit jaar is mode, een logische keuze nu 2005 tot Modejaar is uitgeroepen. Doel van de avond is het, in een ontspannen en ongedwongen sfeer, verstevigen van de contacten tussen het Arnhems bedrijfsleven en de gemeente.

Tijdens de ondernemersavond wordt ingegaan op het belang van de creatieve sector voor Arnhem, komt het programma van het Modejaar aan bod (met als hoogtepunt de Arnhem Mode Biënnale die van 10 tot 26 juni plaatsvindt) en zal gediscussieerd worden over mode en ondernemen.

Ook wordt het Arnhems Compliment uitgereikt, een trofee die elk jaar wordt toegekend aan twee bedrijven die zich op een bijzondere manier sterk hebben gemaakt voor de verbetering van de leefkwaliteit in Arnhem. Vorig jaar werd het Arnhems Compliment voor de eerste maal tijdens de Ondernemersavond van de gemeente uitgereikt en wel aan grondverzetbedrijf Van Dalen BV en aan ABN AMRO. Namens de gemeente zullen het Arnhems college van burgemeester en wethouders, ambtenaren en raadsleden op deze avond aanwezig zijn. Naast Arnhems burgemeester Pauline Krikke en wethouder van Economische Zaken Inez Pijnenburg zijn als speciale gasten Funda Müjde en Hester Macrander aangetrokken. Actrice/columniste Funda Müjde zal een cabaretoptreden verzorgen en Hester Macrander (entertainer/columniste) gaat een ongetwijfeld prikkelende column uitspreken. Kortom, een avond met ruimte voor inhoud, entertainment en, misschien wel het allerbelangrijkste, volop gelegenheid tot netwerken. Het geheel zal aan elkaar gepraat worden door de van TV Gelderland bekende Angelique Krüger. De Arnhemse Ondernemersavond begint om 19.30 uur.

april 2005