Gemeente Almere

Werkzaamheden koppeldreef Almere Buiten

Maandag 18 april (20.00 uur) starten de werkzaamheden aan de Koppeldreef in het kader van de verkeersveiligheid. De werkzaamheden omvatten het omleggen van het fietspad en asfalteren van de Koppeldreef. Om de werkzaamheden snel en efficiënt te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk de Koppeldreef voor al het verkeer af te sluiten van 20.00 uur s avonds tot 5.00 uur s morgens. De dreef wordt dan geheel afgesloten, vanaf de rotonde Polderdreef Koppeldreef Westeinde tot de rotonde Westelijk Halfrond. Overdag is de Koppeldreef open voor het verkeer. De werkzaamheden duren tot s morgens 5.00 uur op zaterdag 23 april.

Tijdens de werkzaamheden aan het fietspad worden de fietsers en brommers omgeleid door middel van de bekende gele borden.

Het bestemmingsverkeer voor Doemere en de winkels in het Centrum van Buiten dat via de Buitenhoutsedreef komt, kan via de Tussenring, Buitenring en vervolgens de Polderdreef de bestemming bereiken. Om het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen te leiden, zijn verschillende omleidingroutes ingesteld. Ze worden gemarkeerd met de bekende gele borden.