Stadsdeel Amsterdam Centrum

Werkconferenties Jordaan

Het stadsdeel organiseert drie werkconferenties om samen met de buurt een plan te ontwikkelen over hoe de openbare ruimte van de Jordaan er in de toekomst uit kan zien. Wilt u meewerken en meedenken over de toekomst van de Jordaan? Kom dan naar (één van) de werkconferenties.

Wanneer?

De eerste twee conferenties vinden plaats op maandag 18 april en dinsdag 19 april 2005.

* De eerste werkconferentie op maandag 18 april 2005 is vooral bedoeld voor bewoners en ondernemers van de Zuid-Jordaan waarbij de nadruk van de bijeenkomst ligt op de Elandsgracht en de plantsoenen en pleinen in de omgeving.

* De tweede werkconferentie is vooral voor bewoners uit de Noord-Jordaan waarbij de nadruk ligt op de Palmgracht, Westerstraat, Lindengracht en de plantsoenen en pleinen in de omgeving.

Op beide avonden kunnen alle ideeën over de openbare ruimte in de Jordaan aan de orde komen.

* Een derde conferentie waar de conclusies worden gepresenteerd sluit dit traject af. Deze derde bijeenkomst vindt in juni plaats, zodat er voor de zomer duidelijkheid kan zijn over de plannen voor de Jordaan.

Hoe laat starten de conferenties?

Beide conferenties starten om 17.00 uur en duren tot 22.00 uur. U bent welkom vanaf 16.30 uur.

Locatie: Cristofori, Prinsengracht 581-583, Amsterdam.

Aanmelden

Als u zich aanmeldt is het uitdrukkelijk de bedoeling dat u de volledige conferentie meemaakt. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Aanmelden kan tot 13 april 2005 per e-mail naar: Jordaanconferenties@centrum.amsterdam.nl (onder vermelding van de datum waarop u aanwezig wilt zijn. Wilt u dan ook meteen melden of u bewoner van het gebied bent, of ondernemer of dat u namens een organisatie wilt komen).

Meer informatie?

Kijk ook op de speciale pagina's over de werkconferenties op deze website.