Gemeente Hilversum

Werken aan de weg
De wegwerkzaamheden van 18 t/m 22 april 2005

De herinrichting van de Bosdrift omvat vanaf 18 april ook de aansluiting van de Taludweg op de kruising met de Havenstraat en de Bosdrift. Stad in blijft autoverkeer via de Hilvertsweg en de Havenstraat normaal mogelijk, maar de in/uitrit van de Taludweg is afgesloten.

Op de Godelindeweg en de 's-Gravelandseweg verloopt het doorgaande autoverkeer weer normaal, maar de toegang tot de zijstraten, resp. de Ceintuurbaan, de Gnoelaan en de Blesboklaan blijft nog een week afgesloten.
Op de Bachlaan wordt een drempel aangelegd tussen de Bussumergrintweg en de Beethovenlaan.
Het werk geschiedt in twee fasen. Voor het verkeer blijft één rijstrook beschikbaar.

Op de Van Riebeeckweg wordt nog een plateau aangebracht ter hoogte van de Waldecklaan, waarna de weg aan het eind van de week weer open gaat voor doorgaand verkeer.

Voor werkzaamheden van de waterleidingsmaatschappij wordt vanaf maandag 18 april de Koningsstraat enkele dagen afgesloten tussen de Nassaulaan en de Luitgardeweg. Autoverkeer wordt omgeleid over de Nassaulaan, de Rembrandtlaan, de Eikbosserweg en de J.H.B. Koekkoekstraat. Op de J.H.B. Koekkoestraat wordt de rijrichting voor maximaal één week omgedraaid tussen de Eikbosserweg en de Koningsstraat.

Verder wordt gewerkt


* in de Herenstraat, bodemsanering op het parkeerterrein tegenover de bioscoop. Het verkeer ondervindt geen hinder, parkeren is er tot eind april niet mogelijk;

* op de Liebergerweg (buiten de bebouwde kom), bodemsanering waarvoor de fietsroute langs de vijvers ia afgesloten.

De Zon en Maanstraat blijft aan de kant van de Brinkweg afgesloten tot eind april.