Stadsdeel Zeeburg

Groot onderhoud ventwegen Insulindeweg

Het groot onderhoud van de Insulindeweg is volop gaande. Op maandag 18 april 2005 begint het stadsdeel met de bestrating van de ventwegen tussen de Kramatweg en de Molukkenstraat. Daarnaast wordt de straatverlichting vernieuwd en vinden er diverse werkzaamheden aan kabels en leidingen plaats. De werkzaamheden duren tot ongeveer medio september 2005.

Bereikbaarheid en overlast
Stadsdeel Zeeburg stelt alles in het werk om de overlast voor bewoners en ondernemers tot een minimum te beperken. De werkzaamheden aan de ventwegen worden gefaseerd uitgevoerd. De noordelijke ventweg wordt in twee fasen in orde gemaakt, de zuidelijke ventweg in drie fasen. Op deze manier kunnen alle woningen bereikbaar blijven voor brandweer, ambulance en politie. Voor voetgangers en mindervaliden worden voorzieningen getroffen zodat ze langs het werk kunnen lopen.

Parkeren
Door het werk gefaseerd uit te voeren kunnen zoveel mogelijk parkeerplaatsen beschikbaar blijven. Een aantal parkeerplaatsen kunnen de bewoners gedurende de werkzaamheden niet gebruiken. Op welke delen van de ventwegen wanneer niet mag worden geparkeerd, wordt aangegeven met borden voor parkeerverbod.

Fietsenrekken
De fietsenrekken binnen het werkgebied kunnen gedurende de werkzaamheden niet gebruikt worden. Fietsen die bij de start van de werkzaamheden nog in de rekken staan gestald, moet het stadsdeel weghalen. Ook de fietsen die aan het straatmeubilair zijn vastgeketend, worden verwijderd.

Huisvuil
Het kan voorkomen dat tijdens de werkzaamheden de ondergrondse afvalbakken niet gebruikt kunnen worden. In dat geval kunnen de bewoners hun huisvuil in de tijdelijk geplaatste afvalbakken in de buurt gooien .

Informatie
Voor informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter Gerard Bakker, telefoon 06 413 746 95.

Meer informatie over het project groot onderhoud Insulindeweg vindt u hier.