BIONAL PHARMA

Knoflook voorkomt hart- en vaatziekten

Nieuw: Knofluvit(r) Xtra, het sterkste knoflookproduct zonder geur!

Vanaf 18 april brengt BIONAL het sterkste knoflookproduct op de markt. Dit nieuwe product met de naam Knofluvit(r) Xtra is qua dosering niet alleen het meest sterke product in de markt, maar het is ook nog eens reukloos. Het is o.a. verkrijgbaar bij de DA drogist.

Hart- en vaatziekten zijn nog altijd doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Ruim 1 op de 3 Nederlanders overlijdt door een hart- of vaatziekte. Gelukkig neemt de sterfte af, mede door de groeiende belangstelling voor een gezonde leefstijl. Het eten van knoflook maakt hiervan onderdeel uit. Knoflook heeft een gunstige werking op hart, bloedvaten en cholesterolgehalte en is goed voor de bloeddruk en doorbloeding. De Nederlandse Hartstichting is dan ook voorstander van het gebruik van knoflook bij de bereiding van maaltijden.

In Knofluvit(r) Xtra zijn de actieve zwavelverbindingen uit knoflook en wilde knoflook (daslook) gecombineerd. Wilde knoflook is een zeer sterke anti-oxidant en daarom een goede toevoeging. Knofluvit(r) Xtra bevat een gestandaardiseerd extract aan actieve stoffen, waaronder alliine. Eén capsule bevat 6000 mcg alliine, vergelijkbaar met 1 teen knoflook. Door een bijzonder bewerkingsproces vallen de capsules pas in het darmkanaal uiteen (maagsapresistent) en zijn ze reukloos.

Met slechts 1 capsule per dag wordt de kans op hart- en vaatziekten verkleind. Men kan nu optimaal profiteren van de positieve werking van knoflook, zonder de vervelende geur. Een maandverpakking van 30 capsules kost 5,95. Tijdens de introductieperiode kost een probeerverpakking voor 15 dagen (15 capsules) 1,99.


---


---

Noot aan de redactie:
Afzender van dit persbericht is BIONAL Pharma B.V. Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Mevrouw N. Boersma (manager PR & Communicatie)
Tolhuislaan 11-14
8401 GA GORREDIJK
Telefoonnummer: 0513-469369
E-mail: n.boersma@bional.nl
Website: www.bional.nl

15 apr 05 13:31