Gemeente Bladel


Inspraakprocedure uitbreiding bouwblok Den Houw 11 te Bladel

De eigenaar van het perceel Den Houw 11 te Bladel heeft een verzoek ingediend om zijn bestaande bouwblok Den Houw 11 te vergroten om hier uitbreidingsmogelijkheden voor zijn agrarisch bedrijf te creëren. Het gaat met name om de uitbreiding van zijn bedrijf met foliekassen tot een maximale oppervlakte van netto 3 ha. Deze uitbreiding gaat gefaseerd plaatsvinden.

Het uitbreidingsplan past niet binnen het bestemmingsplan Buitengebied gemeente Bladel 1998, wijziging Den Houw 11. Het streekplan laat uitbreiding van kassencomplexen toe tot 3 ha netto glas.

Vooruitlopend op de herziening van het bestemmingsplan voor het buitengebied is het college van burgemeester en wethouders voornemens om met toepassing van een vrijstellingsprocedure conform artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke wordt opgestart wordt aan iedereen de gelegenheid geboden om op dit voornemen in te spreken.

Het bouwplan en de toelichting liggen van 18 april tot en met 17 mei 2005 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Tot uiterlijk 17 mei 2005 kunt u zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken. Een mondelinge reactie kunt u doorgeven aan de Centrale Balie. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel. Als de behoefte bestaat aan een nader mondeling overleg met de gemeente wordt hiervoor de gelegenheid geboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Stappaerts van de afdeling VROM, tel. 0497 - 361636.


---