Ingezonden persbericht


Graag laten we u weten dat LEWIS vanaf vandaag MI International vertegenwoordigt in de Benelux.

MI International is de enige complete bron van Europese Points of Interest (POI)- en bedrijfsgegevens. Het bedrijf levert datapakketten die precies zijn afgestemd op de specifieke commerciële wensen van klanten. Naast data voor satellietnavigatie en andere mobiele systemen levert MI geïntegreerde financiële informatie en bedrijfslijsten met contactgegevens en classificaties.

MI is opgericht in 1997 en is tijdens zijn groei-en ontwikkeltraject ondersteund door D&B en met venture capital van Granville Baird Capital Partners. Door de unieke samenwerking van het bedrijf met 's werelds grootste data-aanbieder D&B kan MI zijn uitgebreide informatiebronnen integreren met data uit een bron met andere aanbieders. Zo kan het, met meer dan 25 miljoen bestanden, de meest actuele en complete POI en bedrijfsgegevens van Europa aanbieden.

Satellietnavigatie
MI is actief op de satellietnavigatie (satnav)-markt, een zeer snel groeiende markt met hevige concurrentie onder leveranciers. De kwaliteit van de content voor satellietnavigatiesystemen, of het nu ingebouwd, via een persoonlijk navigatiesysteem, PDA of smartphone is, is een onderscheidende factor. MI's POI-database leidt de weg naar winkels, hotels, restaurants, banken, pompstations, cafés, bioscopen, theaters, nachtclubs - bijna alles wat iemand nodig heeft om zijn reis zo plezierig en kort mogelijk te houden.

Het hoofdkantoor van MI is gevestigd in Stockton-on-Tees, Engeland. Het bedrijf heeft samenwerkingsovereenkomsten met grote spelers op de satnav-markt, zoals Siemens VDO en Teleatlas.

Voor vragen over MI of een interview met een van MI's directieleden, kunt u contact met mij opnemen via e-mail mariekev@lewispr.com of op +31-(0)40 2354600. Wij houden u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen omtrent het bedrijf en de markt voor satellietnavigatie.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.mi-int.com

Met vriendelijke groet,
Marieke

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com