Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe orderverwerkings- en voorraadbeheermodule voor ecOrganizer ECXS introduceert ecOrders

(TINE/MacExpo) Amsterdam, 19 april 2005 -- ECXS introduceert ecOrders, een orderverwerkings- en voorraadbeheermodule ter uitbreiding van ecOrganizer - de relatie- en projectbeheer-toepassing van ECXS. Dankzij ecOrders groeit ecOrganizer uit tot een geïntegreerde oplossing voor verkoop-, dienstverlenings- en handelsactiviteiten. ecOrders maakt ecOrganizer ook voor handelshuizen de ideale geïntegreerde totaaloplossing.

Eerste gebruiker
Capable B.V. is gebruiker van ECXS's ecOrganizer en heeft als eerste in Nederland de ecOrders- module geïmplementeerd. "Dankzij ecOrders hebben we onze divisie `Techno Specials' naadloos kunnen integreren in ons bestaande ecOrganizer-systeem. Voorheen maakte deze divisie gebruik van Microsoft's Navision Attain met het nodige maatwerk. ecOrders biedt ons dezelfde functionaliteit, maar tegen veel lagere kosten", aldus de heer Marty van Wanrooij, ICT-manager van Capable.

Capable B.V. is onderdeel van TKH Group NV en is gespecialiseerd in het ontwerp, de verkoop en de distributie van elektrische draden en kabels voor hoogwaardige toepassingen.

ecOrganizer
ecOrganizer maakt het efficiënt organiseren van bedrijfsactiviteiten eenvoudig. Het is een modulair opgebouwde en volledig geïntegreerde relatie- en projectbeheertoepassing, gebaseerd op FileMaker Pro, die met name geschikt is voor zakelijke dienstverleners, verkooporganisaties en nu ook handelshuizen. Inzet van ecOrganizer biedt één eenduidige toepassing voor alle bedrijfsprocessen, vanuit een centrale datalocatie.

ecOrganizer bestaat naast ecOrders uit de volgende modules:
- ecWeb, voor het benaderen van het systeem op afstand;
- ecSync, voor synchroniseren van gegevens van ecOrganizer met Palm;
- ecCustom, module om eenvoudig maatwerk oplossingen te koppelen;
- ecInvoices, voor het aanmaken van facturen;
- ecMailServer, voor het binnenkomende en uitgaande e-mailverkeer;
- ecTimes, om tijden en kosten in de gaten te houden;
- ecQuotes, voor het maken van offertes.
PublieksWerk / ECXS

Prijzen
ecOrganizer is zowel geschikt voor het Mac- als Windows-besturingssysteem. De toepassing is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans en Zweeds. Voor gebruik van ecOrganizer is aan de gebruikerszijde FileMaker Pro 5, 6 of 7 vereist en FileMaker Server is nodig voor groepsgebruik. De standaard ecOrganizer-module omvat de functies agenda, taken- en relatiebeheer, correspondentie en (e-)mailingen. Met inbegrip van de aanvullende module ecOrders, installatie en instructie ligt de prijs per gebruiker rond de tweeduizend euro.

TINE/MacExpo Amsterdam
ECXS toont de mogelijkheden met ecOrganizer-oplossingen op de TINE/MacExpo in de RAI te Amsterdam van 19 tot en met 21 april, standnummer 10.612M.

ECXS
ECXS is een Nederlandse onderneming die in 1996 is opgericht en gevestigd is in Huizen. Gebruikers van de op FileMaker gebaseerde ecOrganizer-oplossingen zijn onder andere reclamebureaus, accountants, architecten, adviesbureaus, uitgeverijen, drukkerijen en fotografen. De onderneming heeft 350 voornamelijk Europese klanten die te samen 2500 licenties in gebruik hebben. Meer informatie bieden de websites www.ecorganizer.nl en www.ecxs.nl.

Overige informatie, illustraties en testversies:

ECXS Information Systems BV PublieksWerk B.V. Dick Honing Piet van Reeuwijk t: (035) 523 38 19 t: (020) 486 21 39 e: dick@ecxs.com e: piet@publiekswerk.nl

PublieksWerk / ECXS 2/2

---- --