Kerio presenteert zijn nieuwste technologie bij Amerikaans ministerie voor Nationale Veiligheid

Ede, 18 april 2005 - Kerio Technologies, leverancier van technologie voor Internet messaging- en firewall-software voor kleine en middelgrote bedrijven is één van de dertien bedrijven die zijn technologie mag presenteren op een evenement dat de Amerikaanse Overheid organiseert in het kader van de binnenlandse veiligheid. De organisatie, het Emerging Security Technology Forum, wil de Amerikaanse overheid hiermee in staat stellen de beste technologie selecteren voor binnenlandse beveiliging. Het forum hoopt op deze manier nieuwe bronnen aan te boren om aan beveiligingstechnologie te komen die het huidige aanbod aanvult.

Op het evenement toont Kerio zijn ServerFirewall, die voorzien is van een multi-layer Intrusion Prevention System. Deze technologie is ontworpen om, aanvullend op gateway firewalls, servers in een bedrijfsnetwerk extra bescherming te bieden. Dit gebeurt door het opsporen en blokkeren van intrusions die bij het passeren van de firewall over het hoofd gezien zijn.

Voor het volledig Engelstalige persbericht:http://www.kerio.com/kerio-pr-us-2005-2317.html.

De Kerio ServerFirewall is deze week ook te zien op de BIT-stand (10.109) op The ICT& Networking Event.

Over Kerio Technologies
Kerio Technologies is opgericht in 2001 en is een leverancier van internetbeveiligingssoftware voor kleine- en middelgrote netwerken. De onderneming specialiseert zich in desktop firewalls voor netwerken en beveiligde messaging systemen voor Workgroups. Het hoofdkantoor staat in Santa Clara, Californië in de Verenigde Staten. Kerio heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. Partners van Kerio zijn onder andere McAfee Security (Network Associates) en Internet Security Systems (ISS).