Ingezonden persbericht


Persbericht

Rood, roder, roos...

Kneipp S.P.A. Wilde Roos voor verwennen met een grote 'V'

Montfoort, 18 april 2005 - De temperatuur stijgt, de natuur ontwaakt en de zon komt tevoorschijn... Het is lente! En bij de lente en de zomer horen veel, heel veel bloemen. Voor wie houdt van de geur van rozen, zichzelf graag verwent en haar grauwe winterhuid vaarwel wil zeggen, is er nu Kneipp S.P.A. Wilde Roos: een complete verzorgingslijn met essentiële oliën uit rozenbloemblaadjes voor in bad, onder de douche en voor op je lijf. Met deze verzorgingslijn, die bestaat uit een douchebalsem, badolie, bodylotion, huidolie en massageolie vind je de luxe van een kuuroord nu wel heel dichtbij: thuis in je eigen badkamer!

Koningin der Bloemen
Al in de Middeleeuwen werden aan de Wilde Roos medicinale eigenschappen toegedicht en ook de Grieken gebruikten rozen om lichamen mee te zalven. Niet voor niets staat de roos bekend als de koningin der bloemen. Voor Kneipp meer dan voldoende reden om dit bijzondere ingrediënt, dat alleen groeit in Europa, West-Azië en Noord-Afrika, in haar nieuwe verzorgingslijn te verwerken.

De rozenolie in Kneipp S.P.A. Wilde Roos stimuleert de vitaliteit van de huid en bevordert het herstel hiervan. De bloemige rozengeur ontspant de geest en zorgt voor balans en rust. S.P.A. staat voor Sanus Per Aquam, wat 'gezond door water' betekent en symbool staat voor een positieve kijk op het leven. Met Kneipp S.P.A. omring je je met de luxe van een totale geurbeleving en kan het verwennen met een grote 'V' beginnen!

De Kneipp filosofie
In de filosofie van Kneipp staan kruiden en planten, water, lichaamsbeweging en gezonde voeding centraal. In combinatie met een gezonde levensstijl zorgen deze elementen voor een optimale balans tussen lichaam en geest. Alle Kneipp producten zijn gebaseerd op de kracht van kruiden en planten. Ontspannen, verfrissen, activeren of kalmeren: elk product heeft haar eigen specifieke werking. Er zijn Kneipp badoliën, kruidendouches, douchebalsems, lichaams- en voetverzorging, kruidentheeën en dragees. Ook de nieuwe luxe Kneipp S.P.A. verzorgingslijn is gebaseerd op de Kneipp filosofie.



Ingezonden persbericht