Gemeente Son en Breugel


Gemeentelijke website druk bezocht

Het aantal bezoekers aan onze gemeentelijke website blijft stijgen. Ruim 14.000 bezoekers mochten wij in het eerste kwartaal van 2005 verwelkomen, 40 % meer dan in het vorige kwartaal. Het WOZ-loket werd daarbij druk bezocht maar ook veel andere producten en diensten van de gemeente werden geraadpleegd.

Ook gebruiken steeds meer bezoekers de gemeentegids op de website om een adres te vinden van een vereniging of instelling. Bent u ook verbonden aan een vereniging of instelling en wilt u een vermelding in onze gemeentegids, vul het formulier op de website dan in zodat u gevonden wordt.

Laat weten wat u vindt!
Graag zijn wij u in de toekomst nog beter van dienst en bieden u daarom de mogelijkheid om op onze website te laten weten hoe u onze website waardeert en welke informatie u nog mist. U kunt een vragenlijst met 15 vragen vinden onder de knop Uw mening. Deze is terug te vinden in het menu boven in de website en in het extra-menu (rechterkolom in de website) Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 4 minuten.