Gemeente Baarle-Nassau


Bekendmaking inzake het bouwvlak aan de Nonnenkuil 18 te Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau maken bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 31 maart 2005 goedkeuring hebben verleend aan het besluit tot wijziging van het bouwvlak aan de Nonnenkuil 18 te Baarle-Nassau, zoals dat op 4 januari 2005 door burgemeester en wethouders vastgesteld is.

Het goedkeuringsbesluit ligt met ingang van 18 april 2005 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis van Baarle-Nassau bij het cluster Bouwen en Milieu. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag volgende op de datum van verzending van dit besluit worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag en moet tenminste bevatten:


- naam en adres van de indiener;

- datering en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; en
- de gronden van het beroep.

Voor het indienen van een beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd. De griffier van Afdeling kan u hierover nader informeren.

Tevens kan bij de voorzitter van de Afdeling gevraagd worden een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dit vereist. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn extra griffierechten verschuldigd.

Baarle-Nassau, 15 april 2005

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BAARLE-NASSAU

Mr. A.G.H. Gorissen Drs. J.P.M.M. Hendrikx
Secretaris a.i. Burgemeester


---