AutoRai

Veel aanbiedingen tijdens Kia Beach Actieweken

(18-4-2005)
Tijdelijk biedt de Kia dealer diverse actiemodellen en aantrekkelijke kortingen aan. Neem bijvoorbeeld de Kia Picanto X-tra met exclusieve kleurstellingen en een sportieve look.
Wie liever gaat voor een gratis portable dvd-speler of navigatie (PDA) systeem kan kiezen voor de Carens of Carnival MPV respectievelijk de dynamische Cerato van Kia. De Sorento is tijdelijk in de extra aantrekkelijke X-treme uitvoering leverbaar. Ook zijn er de Rio Visto, Rio Ice en Magentis Optima met een consumenten-voordeel tot wel ⬠3.000,-. Tevens behoort een uitgestelde betaling op vele Kia modellen tot een van de voordelen voor de consument.

De Kia Picanto is de compacte en veelzijdige stadsauto van Kia. Tijdelijk biedt de Kia dealer de Picanto X-tra aan, een speciale 1.0 LXE X-tra versie. Deze is uniek door zijn exclusieve kleurstellingen: zwart of oranje met oranje bekleding is mogelijk of blauw met blauwe bekleding. Standaard is de Picanto LXE uitgerust met ABS en EBD (Elektronische Remkrachtverdeler), elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling en een bestuurders- en passagiersairbag. Extra bovenop de LXE uitrusting zijn de mistlampen voor, achterklepspoiler en stoere dorpelverbreders. De Picanto 1.0 LXE X-tra is leverbaar voor ⬠9.995,-, het voordeel voor de consument komt hiermee op ⬠1.000,-.

Ook de Picanto 1.0 LXE Airco wordt tijdelijk aangeboden tegen de scherpe prijs van ⬠9.995,-, een aantrekkelijke aanbieding met de zomer in het verschiet. Bovendien profiteert de consument tijdens de speciale Kia Beach Actieweken van een interessante uitgestelde betalingsregeling op alle uitvoeringen van de Picanto, met uitzondering van de LXE Airco. Dit betekent nu rijden en betalen in 2006, tegen 0% rente. Tevens wordt er bij aankoop van een Picanto een trendy O'Neill beachpakket cadeau gedaan.

De Kia Rio is de ruimste gezinsauto in zijn klasse. Tijdelijk biedt de Kia dealer de Kia Rio 1.3 RS Visto, de 1.3 RS Airco en de compleet uitgeruste Rio 1.5 LS Ice aan. Tevens geldt op alle uitvoeringen van de Kia Rio tijdelijk de uitgestelde betalingsregeling.

Standaard is de Visto al uitgerust met ondermeer bumpers in carrosseriekleur, centrale portiervergrendeling, stuurbekrachtiging, bestuurdersairbag en ABS met EBD (Elektronische Remkracht-verdeler). De Kia Rio Visto wordt geleverd met een 82 pk sterke 1.3 benzinemotor, gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De Kia Rio 1.3 Visto is als vierdeurs sedan leverbaar vanaf ⬠9.495,-, de meerprijs van de vijfdeurs hatchback bedraagt ⬠500,-.

De 1.3 RS Airco vijfdeurs hatchback is tijdelijk leverbaar voor ⬠10.495,-, dit betekent dat de airconditioning gratis is.

Ook de Rio 1.5 LS Ice biedt bovenop de toch al royale standaarduitrusting van de LS uitvoering (onder andere ABS, EBD, bestuurders- en passagiersairbag, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels) gratis airconditioning aan. Tevens is de 1.5 LS Ice standaard voorzien van stootstrips in carrosseriekleur, centrale portier-vergrendeling met afstandsbediening en een achterklepspoiler (alleen op de vijfdeurs hatchback uitvoering). De Kia Rio 1.5 LS Ice is leverbaar vanaf ⬠12.995,-, de meerprijs van de vijfdeurs hatchback bedraagt ⬠500,-. De 1.5 LS Ice vijfdeurs hatchback is er ook in combinatie met een soepele elektronische viertraps automaat, leverbaar voor ⬠14.995,-. De Kia Cerato is een sportief model met een uitgebreid motorenaanbod en dynamische rijeigenschappen. Op de Kia Cerato biedt de Kia dealer tijdelijk een gratis portable PDA navigatie systeem aan die o.a. voorzien is van een geïntegreerde GPS antenne. Het systeem wordt compleet geleverd met Navman navigatiesoftware, geheugenkaart en autosteun. De Cerato is al leverbaar vanaf ⬠14.495,- en tijdelijk met gratis airconditioning. In plaats van het gratis navigatiesysteem kan de consument ook kiezen voor een uitgestelde betalingsregeling op de Cerato. De airconditioning wordt ook in dat geval gratis meegeleverd.
Op de Carens en de Carnival, de veelzijdige midi-MPV respectievelijk full-size MPV van Kia, wordt een gratis portable DVD speler aangeboden. Op beide modellen kan de klant ook kiezen voor de uitgestelde betalingsactie. Tevens kent de Carnival tijdelijk een heel aantrekkelijk prijskaartje. Met zijn vanafprijs van ⬠24.995,- is de Kia Carnival een van de voordeligste full-size MPV's van Nederland.

De zakelijke rijders slaan deze actieperiode hun slag met de Kia Magentis Optima. Deze luxe sedan is standaard voorzien van tal van comfortverhogende items als climate control, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en cruise control met stuurwielbediening. Ook ABS, EBD, een bestuurders- en passagiersairbag en zijairbags voor zijn in de standaarduitrusting te vinden. De Magentis Optima is tijdelijk leverbaar voor een scherpe prijs vanaf ⬠19.995,-.

In het SUV gamma van Kia is het tijdelijke actiemodel de Sorento in de X-treme uitvoering een sterke troef. Bovenop de complete uitrusting van de Adventure uitvoering (met onder andere standaard cruise control, climate control en fulltime 4WD), zijn privacy glass, een sportieve dakspoiler en koplampen met zwarte behuizing op de X-treme standaard aanwezig. Het voordeel voor de consument is ⬠1.500,-. De Sorento is leverbaar vanaf ⬠28.995,-. De X-treme versie wordt geleverd vanaf ⬠32.495,-

Voor de uitgestelde betalingsregeling op de Picanto en de Rio geldt een maximaal rentevrij bedrag van ⬠5.000,-. Voor de Carens en Cerato is dit bedrag vastgesteld op ⬠7.500,- en voor de Carnival geldt ⬠15.000,- rentevrij.

Bovengenoemde acties zijn geldig tot en met 30 juni 2005.