Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 18 april 2005

Een nieuwe AV ( DV & DV ( AV converter van Snazzi

Snazzi heeft een nieuwe converter met interessante gebruikers opties op de markt gebracht. De Snazzi DV Bridge II. Deze unit converteert DV naar AV en omgekeerd en wordt geleverd met Adobe Premiere Elements en Win DVD creator. De DV Bridge II is geschikt voor zowel PC als Apple gebruikers en heeft composiet en Y/C in en uitgangen.

De Snazzi* DV.Bridge II werkt met een speciale DV codec om een Real-time birectionele conversie van AV naar DV en DV naar AV mogelijk te maken. Deze 'stand alone unit' converteert een DV signaal direct naar een standaard composiet c.q. S-video signaal of andersom.

Enkele specificaties van deze DV Bridge zijn:


. Converteert Analoge video naar DV en vice versa in real-time
. Plaats het "gecapturde" DV van AV/DV bronnen direct naar de tijdlijn.
. Bekijk de bewerkte video vanaf de tijdlijn direct op TV
. Bedieningsknoppen op de voorkant voor volume, kleur, helderheid en kontrast instellingen
. Ondersteunt verschillende varianten van videobronnen inclusief AV/DV zoals DV, DV-CAM, i-Link, S-VHS, VHS, Hi-8, Video-8
. Werkt samen met een verschillende NLE software pakketten van iMAC en PC zoals Premiere Pro, Final Cut Pro, Media Studio Pro, Movie Maker etc.
. Gemakkelijke en eenvoudige bewerking
Ook interessant is de prijs van dit pakket. Deze zal E 239,00- incl. BTW bedragen en daarbij is Adobe Premiere Elements en WinDVD Creator 2 inbegrepen. Voor uitgebreidere informatie over bovenstaande en andere producten van Snazzi verwijzen wij u ook naar de website: www.inside.nl/snazzi Voor extra informatie en stylesheets over het hier voorgaande kunt u contact opnemen met Henrik Schrijer

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
tel: 033-4558524
fax : 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
http://www.video-streaming.nl
E-mail: info@inside.nl

---- --