Gemeente Oostzaan

19 april 2005

-5 mei op de fiets!?
-Raadsvergadering
-Kennismakingsdag nieuwe inwoners
-Collectevergunning
---

5 mei op de fiets!?
Over drie weken is het zover! Dan vieren we in Oostzaan bevrijdingsdag. Op 5 mei om 10.00 uur opent wethouder Monen in de Stijfselmakersschuur de tentoonstelling 60 jaar vrijheid, 60 keer verbeeld, gemaakt door de basisschooljeugd. Vanaf 12.00 uur starten er allerlei sportieve en culturele activiteiten in en rond de Sporthal. Als eerste fietst de Blue Train Bikeclub het vrijheidsvuur Oostzaan binnen. Zij hebben dit helemaal per fiets opgehaald uit Wageningen. Wij willen u ook vragen zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar de Sporthal te komen. Er is namelijk een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de Twiskeweg. In week 17 krijgt u, samen met regiokrant Kompas, een uitgebreid programmaboekje door uw brievenbus. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Wij kijken uit naar uw komst!


---

Raadsvergadering
Op maandag 25 april is er een Raadsvergadering om 19.30 uur in zorgcentrum Evean Lishof, Lisweg 253. U bent van harte welkom om bij deze vergadering aanwezig te zijn. Op de agenda staan de volgende punten:

* Communicatiebeleidsplan;

* Wijziging financiële verordening Oostzaan;
* Facilitering raad.

Indien u van het spreekrecht gebruik wilt maken, kunt u dit tot 2 werkdagen voor de vergadering aan de griffier ( dhr. J. van Tol) melden. Vermeldt u hierbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wilt voeren. Er kan alleen op onderwerpen worden ingesproken die voor de vergadering zijn geagendeerd.


---

Kennismakingsdag nieuwe inwoners Op zaterdag 21 mei aanstaande organiseert de gemeente een kennismakingsdag voor alle inwoners die na 1 februari 2004 in de gemeente zijn komen wonen. Op deze dag wil zij graag kennismaken met nieuwe inwoners en uitleggen wat zij voor haar inwoners kan betekenen. Ook zijn voor de deelnemers bezoekjes aan verschillende interessante locaties en organisaties in Oostzaan geregeld. Half april ontvingen alle inwoners, die tussen 1 februari 2004 en 11 maart 2005 in onze gemeente zijn gevestigd, een uitnodigingsbrief voor deze dag. Bent u het afgelopen jaar in Oostzaan komen wonen, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Opgeven kan dan tot 1 mei a.s. bij mevrouw W. Kramer, 075- 684 7719.


---

Collectevergunning
Van 24 t/m 30 april collecteert de Nederlandse Hartstichting.