Ingezonden persbericht


Persbericht

Trinicom start met Europese expansie in België, Duitsland en Engeland

Wilp, 18 april 2005 - Trinicom, de Nederlandse marktleider op het gebied van eService software, legt met de opening van kantoren in België, Duitsland en Engeland de basis voor haar Europese expansie. De expansie wordt ingezet met ervaren medewerkers in deze belangrijke markten. Trinicom streeft ernaar binnen enkele jaren een top-3 positie in Europa te bereiken. Per 1 april zijn de deuren van de vestigingen in Leuven (België), Duisburg (Duitsland) en Cambridge (Engeland) geopend.

De markt voor geavanceerde oplossingen voor snelle en efficiënte afhandeling van klantvragen groeit gestaag. Deze groei wordt onder meer gestimuleerd door de behoefte van de klant aan eenvoudige toegang tot de service van een organisatie, 24 uur per dag. Voor de organisatie spelen daarnaast kostenvoordelen een belangrijke rol om over te stappen op een eService-oplossing. Een dergelijke oplossing vermindert het telefoon- en e-mailverkeer richting het contactcenter en verbetert de bereikbaarheid, een issue dat momenteel Europa-breed volop in de schijnwerpers staat. Volgens Trinicom is in de toekomst het bieden van goede service alleen niet meer genoeg om klanten te behouden, organisaties zullen 'above customer expectation' moeten gaan opereren. Dit vraagt om ondersteuning van de klantcontactstrategie met intelligente software voor snelle en kwalitatief hoogwaardige beantwoording van vragen. Bovendien zal het benutten van up- en cross-sell mogelijkheden gedurende het inbound klantcontact de verkoop van organisaties stimuleren en de winsten verhogen.

Wilco Rietberg, Algemeen Directeur van Trinicom: "Als nieuwkomer in het buitenland hebben we een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste zijn we een onderneming van Nederlandse origine en reeds vijf jaar sterk in het ondersteunen bij de afhandeling van vragen via internet, e-mail en telefoon. Op onze thuismarkt hebben we een grote klantenkring opgebouwd met tevreden gebruikers van het eService Center(TM), waaronder internationaal bekende bedrijven als Volkswagen, Siemens, ClientLogic, Tiscali en Thales. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, aangevuld met onze eigen visie op service, hebben we een uniek en praktisch product ontwikkeld. Ten tweede zijn we volledig gespecialiseerd in web selfservice, e-mail response management en agent support. Na de zomer voegen we chat als kanaal aan onze oplossing toe, daarvoor hebben we onlangs een belang genomen in business chat bedrijf LiveCom. De focus op eService zorgt voor een duidelijke positionering en aansluiting op de Europese contactcenterbranche. En 'last but not least', Trinicom is een financieel kerngezonde onderneming, dat maakt dat we de expansie krachtig kunnen inzetten."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: het Trinicom eService Center(TM). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde eService software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder ClientLogic, Thales, Zilveren Kruis Achmea, Volkswagen/Audi, Waterschapsbedrijf Limburg en internetprovider Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR
Frieda Zieleman
Deventerstraat 81
7322 JL Apeldoorn
tel: 055 - 366 30 34
fax: 055 - 360 26 61
e-mail: frieda@influx-pr.com
Trinicom B.V.
Huib van Weele
Lathmerweg 5
7384 AD Wilp (Gld.)
tel: 0571 - 26 82 67
fax: 0571 - 26 82 61
e-mail: h.vanweele@trinicom.nl