Provincie Overijssel

Inschrijving Innovation Award 2005 geopend

Overijsselse ondernemers kunnen weer meedingen naar de Overijssel Innovation Award. De Provincie Overijssel en Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland (Oost NV) reiken deze prijs jaarlijks uit aan de innovatiefste ondernemer van het jaar. Inschrijven kan nog tot 16 mei.

Ondernemers uit Overijssel die innovatieve producten, processen of diensten hebben ontwikkeld kunnen meedoen. Uit de inzendingen worden acht innovaties genomineerd, die allemaal op RTV Oost getoond worden. De winnaar krijgt in november in een televisie-uitzending de prijs uitgereikt. Deze bestaat uit 5000 euro, een speciaal ontworpen kunstwerk en natuurlijk veel publiciteit.

Effect

In eerdere jaren wonnen Unipro, Rademaker Den Boer, Brugman Radiatoren, Techwood, Topkip en IMS de prijs. Deze bedrijven hebben daarmee veel publiciteit gekregen. Zowel in de regionale pers als in vakbladen. Volgens de winnaars gaf het winnen van de Award erkenning voor de juiste keuzes die het bedrijf had gemaakt. Ook had de prijs een sterk motiverend effect op de medewerkers.

Zet uw innovatie in de schijnwerpers en schrijf u in via www.innovationaward.nl. Hier vindt u ook alle informatie over de prijs.

Lees meer over de Innovation Award 2004

Meer informatie: nieuwsredactie@prv-overijssel.nl © 2005 Provincie Overijssel