VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone Nederland eerste met MusicDownloads op UMTS telefoon

Muziekcatalogus met meer dan 500.000 nummers

Maastricht, 18 april 2005 - Vanaf vandaag kunnen Vodafone klanten volledige muzieknummers in digitale geluidskwaliteit met UMTS snelheid downloaden op hun Vodafone live! UMTS mobiele telefoon waar en wanneer ze maar willen. Afluisteren van een eenmaal gedownload muziekstuk kan zo vaak men maar wil. Met deze zogenaamde MusicDownloads is Vodafone de eerste mobiele operator in Nederland die haar klanten de mogelijkheid biedt de mobiele telefoon ook als MP3-speler te gebruiken. Vodafone klanten kunnen hun favoriete muzieknummers kiezen uit een muziekcatalogus van maar liefst 500.000 nummers.

De nieuwe dienst MusicDownloads is een volgende stap in het steeds groter wordende aanbod van snelle en kwalitatief hoogwaardige UMTS diensten via Vodafone live!. Tot nu toe konden Vodafone klanten al een uitgebreide keuze maken uit vele duizenden ringtones en Welcometunes. De introductie van MusicDownloads bevestigt de nummer 1 positie van Vodafone in UMTS, met het grootste aanbod aan toestellen, het beste netwerk en het uitgebreidste aanbod aan diensten tegen de aantrekkelijkste prijzen: t/m 30 juni 2005 kunnen Vodafone klanten de eerste 5 muzieknummers gratis downloaden.

Muziekcatalogus van 500.000 nummers

Het uitgebreide muziekaanbod, variërend van pop tot klassiek, is samengesteld door grote muziekdistributeurs als Sony BMG, Warner Music en EMI alsook vele individuele artiesten. Vodafone heeft een geavanceerde zoekmachine ontwikkeld om heel eenvoudig en dankzij UMTS ook vooral snel uit deze uitgebreide catalogus titels te downloaden.
Met Vodafone live! UMTS kunnen klanten genieten van complete muzieknummers op hun mobiel, live televisie, videotelefonie en videoclips, alsook van een breed aanbod aan diensten als spraak, SMS, MMS, E-mail, Ringtones, Welcome Tunes, Games en live! sites.

/ / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 151 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.