Gemeente Den Haag

april 2005
Chatsessie over de toekomst van Den Haag (18 april) Maandagavond 18 april kunnen Hagenaars en andere belangstellenden rechtstreeks chatten met wethouder Marnix Norder over de toekomst van de stad. De chatsessie maakt deel uit van het Rondje Den Haag: een reeks gesprekken die het college van burgemeester en wethouders voert met Hagenaars over de Structuurvisie, de globale plattegrond van de stad in 2020.

Wethouder Norder is de eerste Haagse wethouder die via het web on line met burgers in discussie gaat. De chatbox is maandag 18 april bereikbaar van 19.30 tot 21.00 uur via www.denhaag.nl/structuurvisie. Op deze site is de link te vinden waar mensen zich kunnen aanmelden om direct te kunnen meechatten.

Mensen die niet aan de chatsessie willen deelnemen, kunnen de discussie via de site wel gewoon volgen en ook zien hoe de sessie verloopt via de geĂŻnstalleerde webcam.

Het college wil graag dat veel Hagenaars meedenken over de toekomst van de stad. Naast de chatsessie vinden er zes stadsgesprekken plaats, waarvan maandag 11 en dinsdag 12 april de eerste twee hebben plaatsgevonden