Gemeente Drimmelen


Installatie G.L.C.M. de Kok als nieuwe burgemeester Drimmelen

Per 15 april is drs. G.L.C.M. de kok benoemd tot nieuwe burgemeester van de gemeente Drimmelen. Op 25 april a.s. wordt de heer De Kok geïnstalleerd. Tot die tijd is mevrouw P.H.M. Jacobs-Aarts als waarnemend burgemeester aangesteld.

Op deze pagina vindt u de laatste informatie.

benoeming
Het Koninklijk Besluit waarbij de heer G.L.C.M. de Kok is benoemd tot burgemeester van de gemeente Drimmelen is op 15 april 2005 officieel bekend gemaakt. Op 25 april 2005 wordt de heer De Kok officieel geïnstalleerd door de gemeenteraad.

uitnodiging

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de installatie van de nieuwe burgemeester drs. G.L.C.M. de Kok op 25 april 2005. Aansluitend kunt u persoonlijk met hem en zijn partner mevrouw N. Cijvat kennismaken.

De installatie vindt die dag plaats om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Made, Park 1.

De persoonlijke kennismaking met de heer de Kok en het afscheid van waarnemend burgemeester P.H.M. Jacobs-Aarts vindt plaats vanaf 20.30 uur in de Kapelzaal van cultureel centrum "de Mayboom", Kerkstraat 10 in Made.

Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs.

Het college van burgemeester en wethouders van Drimmelen, De secretaris, de wnd. burgemeester, Mr. C.M.G.H. Wortel P.H.M. Jacobs- Aarts le