Politie Zeeland


---


O-2138-2005 Eenzijdig ongeval met 5 gewonden

Op de Wrangeweg in Goes vond zondagavond omstreeks 22.00 uur een eenzijdig ongeval plaats waarbij 5 personen gewond zijn geraakt.
Een 27-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Spaanweg in Kapelle in de richting van de Wrangeweg.
Op de splitsing van de Spaanweg met de Wrangeweg was hij voornemens linksaf te slaan,hij reed echter rechtdoor de sloot in.
Vier inzittenden, allen afkomstig uit de gemeente Reimerswaal en in de leeftijd van 17- tot 26 jaar zijn met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuizen in Goes en Vlissingen.
Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen, hij heeft een hersenschudding opgelopen.
De auto is geheel vernield.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.