Gemeente Tilburg

05192GO

Datum
15 april 2005

Inrichtingsplan openbaar gebied omgeving Zorgcentrum Padua

Inrichtingstekening ter inzage in Wijkcentrum de Baselaer van

maandag 18 april tot en met vrijdag 29 april a.s.

Op dit moment wordt gewerkt aan de afronding van de bouwwerkzaamheden van Zorgcentrum Padua. Woningcorporatie Wonen Breburg laat 60 verpleegeenheden en 60 verzorgingshuiseenheden bouwen aan de Paus Adriaanstraat. Deze werkzaamheden worden naar verwachting afgerond in juni 2005.

Inrichtingsplan
Na afronding van de bouwwerkzaamheden wordt in opdracht van de gemeente Tilburg zo snel mogelijk gestart met het herstel van het openbare gebied (trottoir en weg) rond het nieuwe en al bestaande gebouw van het zorgcentrum. Een gedeelte van de Paus Adriaanstraat, tussen Hoefstraat en Bisschop van de Venstraat, wordt opnieuw ingericht. Er zal onder meer een ingang voor het nieuwe gedeelte van het zorgcentrum gecreëerd worden en extra parkeerplaatsen.

Graag geven wij u de gelegenheid de herinrichtingsplannen voor het openbare gebied te beoordelen. De inrichtingsplannen liggen van maandag 18 april tot en met vrijdag 29 april 2005 ter inzage in Wijkcentrum De Baselaer aan de Hoefstraat 175. Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 23.30 uur en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Naar verwachting wordt in juli 2005 gestart met de uitvoering van de bestratings- en herinrichtingswerkzaamheden. U wordt hier via een bewonersbrief verder over geïnformeerd.

Meer informatie
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Tom Daelman, projectleider bij het Gebiedsteam Oude Stad. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 013 542 86 82 of via e-mail: tom.daelman@tilburg.nl.


---- --