Ingezonden persbericht

Dieet tegen darmziekten nu ook in het nederlands beschikbaar

Colitis Ulcerosa, Ziekte van Crohn, Diverticulitis, Chronische Diarree, Cystische Fibrose, Autisme

HAARLEM, 20050418 -- Chronische spijsverteringskwalen onder controle door uitgekiend dieet. Dankzij de Amerikaanse Elaine Gottschall en de Klassieke Homeopaat Cornelius Basoski uit Haarlem is het dieet, origineel beschreven in Breaking the Vicious Cycle nu onder de titel Doorbreek de Vicieuze Cirkel in nederland en belgie beschikbaar. Het dieetboek beschrijft de wetenschappelijke achtergronden van spijsverteringsklachten en door het volgen van het Specifieke Koolhydraten Dieet stabiliseren de klachten zich en treedt langzaam verbetering in.


Toen Elaine Gottschall in de vijftiger jaren van de vorige eeuw met een zwaar ziek kind geconfronteerd werd en zij in contact kwam met Dr. Sydney Valerie Haas die zijn sporen in de Kindergeneeskunde had verdiend en wereldwijd veel waardering en lof ondervond door zijn dieet tegen Coeliakie, zag zij een oplossing voor haar ziekte kind opdoemen.
Zij besloot het dieet te gaan volgen en hield ook vol totdat haar kind volledig genezen was.
Dankzij haar medische achtergrond en haar speciale studie Voedingsleer ontwikkelde zij het 'glutenvrije' dieet tot het Specifieke Koolhydraten Dieet.
Hierdoor zijn vele duizenden patienten van hun deprimerende klachten afgekomen, leven zij weer een sociaal normaal bestaan en voelen zich uitermate goed.
De nederlandse versie is te verkrijgen bij
Klassieke Homeopathie Basoski te Haarlem en te bestellen via de websites
www.buikpijn.info en/of www.scdiet.nl



Ingezonden persbericht