Politie Zeeland


---


O-2151-2005 Aanrijding in Goes

Op de kruising Wijngaardstraat / Zusterstraat in Goes vond maandag om 15.18 uur een aanrijding plaats.
Een 46-jarige snorfietser uit de gemeente Goes, met achterop een 15-jarige passagier, reed over de Wijngaardstraat, komende uit de richting van de Van der Spiegelstraat. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 43-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. De 15-jarige passagier liep bij de aanrijding vermoedelijk een lichte hersenschudding op. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en kon na behandeling weer naar huis. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-2152-2005 Ruit vernield

Zondag tussen 20.00 en 20.15 uur werd door een 45-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland onbedoeld de deurruit van een winkelpand op de Markt in Brouwershaven vernield. De 37-jarige winkelier, die achter de deur stond kreeg glas in het gezicht en werd per ambulance voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 45-jarige man raakte gewond aan zijn hand en is voor behandeling naar de huisartsenpost geweest.
De 45-jarige man die wilde praten over een conflict tussen de winkelier en enkele jongens, waaronder zijn zoon eerder die middag, waarbij de winkelruit bevuild werd, tikte te hard tegen de ruit van de winkeldeur.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland