Whizpr naar The ICT & Networking Event

Wageningen, 11 april 2005 Dit jaar zijn er weer diverse klanten van Whizpr aanwezig op de The ICT & Networking Event (TINE). Zij ontvangen je graag op hun stands (zie voor standnummers verderop in dit bericht). Wij nodigen je hierbij graag uit voor een toevallige of geplande ontmoeting.

We zijn op dinsdag 19 en woensdag 20 april op de beursvloer te vinden.

Vriendelijke groeten,

De Whizpr rs
Whizpr
Kantoorkasteel de Binnenhaven
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
tel: 0317-410 483

BIT
Standnummer: 10.109

Zakelijke internet provider BIT, distributeur van Kerio in Nederland deelt net als vorig jaar de stand met Kerio Technologies op TINE. BIT heeft dit jaar een speciale actie voor zijn nieuwe extended ethernet dienst waarmee bedrijven snelheden van 2, 4, 6, 8 en 10 Mbit/s kunnen halen met een Service Level Agreement die een beschikbaar-heid van 99,9% en de volledige snelheid garandeert. Geïnteresseerden krijgen tijdens TINE 50% korting op de eenmalige aansluitkosten.

Daarnaast demonstreert BIT de nieuwste producten van Kerio waaronder de Kerio ServerFirewall, de eerste firewall die specifiek is ontwikkeld om stand alone Windows-servers te beschermen.

Control Break International
Standnummer: 11.408 E2 (stand AAC Cosmos)

Control Break International, ontwikkelaar van SafeBoot, toont zijn beveiligingssoftware op de stand van partner AAC Cosmos. De SafeBoot-producten beveiligen data op notebooks, PC s en PDA s. Hierdoor wordt voorkomen dat niet-geautoriseerde personen toegang hebben tot bedrijfskritische gegevens. Voor een afspraak met één van de experts van Control Break International, kunt u een email sturen naar safeboot(at)whizpr.nl.

DotHill
Standnummer: 11.313 (stand Acal)

DotHill, leverancier van opslagsystemen, staat dit jaar bij distributeur Acal op de stand. Dothill toont de geavanceerde SANnet-oplossing die wereldwijd een grote belangstelling kan wegdragen van OEM-leveranciers, sytem integrators en VAR's. Ook het onlangs gelanceerde partnerprogramma komt uitgebreid aan bod bij belangstellenden. Wilt u een afspraak met de woordvoerder van DotHill, mail dan naar dothill(at)whizpr.nl

Livingston
Standnummer 11.612

Livingston presenteert tijdens TINE zijn nieuwe Continuity-oplossing IT-Wacht. IT-Wacht biedt bedrijven een beschikbaarheidsgarantie voor IT-apparatuur op kantoren, tegen een zeer lage prijs per maand. De nieuwe service, die fungeert als een soort IT-verzekering, garandeert afnemers dat zij bij calamiteiten binnen 12 tot 24 uur voorzien zijn van vervangende PC's, servers, netwerk- en randapparatuur.

Livingston neemt tijdens de beurs niet met één stand deel, maar met twee. De tweede stand is een kleine versie van de originele stand en rijdt rond op de beurs, voorzien van een draadloze beeld- en geluidsverbinding met de 'moederstand'. In de 'grote' stand zijn de reacties van de kijkers bij het mobiele standje te zien op een plasmascherm.

Mitel
Standnummer: 11.313 (stand Acal)

Mitel is niet met een stand aanwezig op TINE, maar u vindt de producten van Mitel tijdens TINE op de stand van Acal Nederland. Voor een afspraak met een van de experts van Mitel op het gebied van Voice over IP, kunt u een mail sturen naar mitel(at)whizpr.nl

NEC
Standnummer 10.203

NEC Computers Nederland is opvallend aanwezig met een presentatie over de uitgebreide storage-oplossing die NEC heeft geleverd voor het Rijksmuseum in Amsterdam. Het thema van de stand is dan ook Hollandse meesters in een Japans kastje , inspelend op storage door de eeuwen heen , resulterend in de digitale opslag van een deel van de kunstcollectie van het museum. Alle onderwerpen die met de hardware technologie te maken hebben, de beveiligingsopties en de specifieke maatwerkoplossingen die NEC als een van de weinigen kan aanbieden, komen tot uitdrukking. Op de stand introduceert NEC de fault tolerant storage S1400 en kan de bezoeker ook kennismaken met de nieuwe productlijn op het gebied van PowerMate desktop PC's. De link tussen vroeger en het digitale tijdperk van nu wordt beeldend uitgedrukt door optredens van een Rembrandt uit deze tijd, die bezoekers portretteert op zijn digitale tekentablet.

Net4kids
Standnummer: 09.502C

Net4kids, non-profit internetplatform voor kinderhulpprojecten en donateurs heeft een stand op het Goede Doelenplein, dat InterimIC, een adviesorganisatie op het gebied van ICT, speciaal voor TINE organiseerde in samenwerking met de RAI. Op het Goede Doelenplein tonen verschillende charitatieve organisaties hun projecten.

Net4kids presenteert er zijn organisatie en toont aan de hand van het educatieve project voor kinderen in Ghana hoe samenwerking tussen partijen kan leiden tot het succesvol implementeren van een hulpproject.

Loek van den Boog, oprichter en voorzitter van Net4kids over het project in Ghana: Met dit project kunnen we de kansen van kinderen in Ghana verbeteren door hen technologie te bieden. De kennis en middelen die we hier bezitten, kunnen we delen door het bundelen van krachten en know-how van verschillende organisaties zoals To Be Worldwide, Computers for Development en InterimIC.

Roxen Internet Software
Standnummer: 09.117

Roxen Internet Software, leverancier van web content management software, presenteert in E-world in de Randstadhal zijn Roxen Content Management Systeem. Het open karakter van deze software demonstreert Roxen dit keer met een presentatie op een Mac OSX-systeem. Daarin toont Roxen ook de brede ondersteuning van databases en browsers, de java- en jsp-compatibiliteit en de bekroonde eigenschappen voor versiebeheer en workflow. Voor een afspraak met één van de woordvoerders mailt u met roxen(at)whizpr.nl