Gemeente Bergschenhoek

Bijeenkomst Toekomstvisie Bergschenhoek
Op dinsdag 19 april 2005 om 20.00 uur vindt in de raadzaal van het gemeentehuis van Bergschenhoek een bijeenkomst plaats met verenigingen en stichtingen in Bergschenhoek.
De gemeenteraad heeft besloten de komende maanden een Toekomstvisie voor Bergschenhoek op te stellen. Daarbij roept de raad de hulp in van alle verenigingen en stichtingen in Bergschenhoek.

De bijeenkomst van dinsdag 19 april 2005 wordt voorgezeten door de burgemeester van Bergschenhoek, mevrouw E.L.V. Chevalier. Voor de inhoudelijke voorbereiding en het leiden van de discussies heeft de gemeente bureau BMC ingehuurd. De heer P. Petersen zal de gesprekken leiden.

Als u namens een vereniging of stichting wilt deelnemen aan de bijeenkomst, moet u zich aanmelden. De gemeente gaat uit van een of twee vertegenwoordigers per vereniging of stichting. De aanmelding, graag met vermelding van de naam van de vertegenwoordiger(s), kan per email plaatsvinden. Het emailadres is griffier@bergschenhoek.nl Voor sportverenigingen vindt een afzonderlijke bijeenkomst plaats, waarschijnlijk wordt die bijeenkomst op 17 mei gehouden.

Verenigingen en stichting zijn zoveel mogelijk ook schriftelijk uitgenodigd. Heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen, dan verzoekt de gemeente u deze uitnodiging als zodanig te beschouwen. Een schriftelijke uitnodiging kan ook op verzoek worden toegestuurd.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2005 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 11 april 2005 - Techniek Aralto ICT